Shower Fun.

Lusteloos blader ik in mijn vrouwenmagazine. Ik verveel me. Het is zondagmiddag en het regent pijpenstelen. Mijn weekendplannen zijn tot nu letterlijk in het water gevallen. Ik wou gaan wandelen op het strand of in het bos om zo wat tijd buiten doorbrengen. Als het doordeweeks prachtig weer is kijk ik weemoedig naar buiten en dan net nu in het weekend is weer slecht. Bahhh…
Voor mijn man maakt het weer niks uit. Hij heeft thuis steeds wat te doen en kan urenlang achter zijn computer zitten voor werk of gewoon lekker surfen naar wat leuks.
Ik laat mijn tijdschrift op de grond vallen en leun wat achterover. Ik sluit mijn ogen en bedenk hoe ik deze zondag nog verstandig en bevredigend kan beginnen. Met zo’n negatieve stemming wil ik de maandagmorgen niet ingaan... ik wil wel wat actie vandaag.
Ineens staat mijn man voor de bank. Hij grijnst naar me met een aantrekkelijke grijns en die ik ondertussen maar al te goed van hem ken. Hij heeft zin…veel zin.
"We zouden deze verregende zondag voor iets heel bijzonders moeten benutten..." Zijn stem is zacht als een warme golf en vloeit over mijn borsten, mijn dijen heen en verzamelt zich uiteindelijk in mijn schoot. Hij trekt me overeind en kust me lang en onvermoeibaar. Zolang tot het bij mij begint te duizelen. Dan grijpt hij mijn hand en trekt me achter zich aan naar de wenteltrap en we gaan naar boven richting onze felverlichte badkamer.
"Ik wil samen met jou douchen!" iets wat wij vaak doen samen….heerlijk.
Ik weet ook wat dat betekent. We belanden dan toch merendeels op bed. We zullen seks hebben op deze verregende zondag. Het beste wat je met zijn tweetjes kan doen op zo’n dag.
We douchen niet maar we vieren regelrecht feest. We kleden elkaar zeer langzaam en wellustig uit, stappen onder de douche we zepen elkaar in met uitgebreid zoenen en gefriemel….. Ik voel de zachte verleiding en de hartstochtelijke na erotiek geurende schuim op mijn borsten.
Mijn man streelt mijn tepels tot ze opduiken uit het witte schuim, en hem uitdagend aankijken. HHmmmm
Hij verdeelt het schuim ook tussen mijn benen tot het daar kietelt en trilt van verlangen naar meer intieme aanrakingen. Ik voel mij nu erg geil worden. Aan zijn ogen zie ik dat hij het ook is.
Maar het is nog niet zo ver. Met de warme straal, die uit de douchekop plenst, spoelen wij ons af. Het water parelt van mijn tepels en druppelt in kleine straaltjes in mijn schaamhaar ( wat al niet veel is ). Een leuk schouwspel, dat niet alleen mijn man aangrijpt.
Hij grijpt mijn kontje draait me om en trekt me een beetje naar zich toe. Ik druk mijn borsten tegen de koele douchewand, plooi mijn rug en schuif mijn kontje achteruit. Mijn lieverd tast tussen mijn benen en schuift ze uit elkaar. Ik kan zien, hoe de druppels water zich verzamelen op mijn schaamlipjes, daar even blijven hangen en daarna op de douchevloer vallen. Mijn man pakt mijn borsten achterlangs vast hetgeen op dit ogenblik ongelooflijk erotisch aanvoelt. Hij kneedt mijn harde tepels en wrijft ze tussen zijn vingertoppen heen en weer. Hij kneed mijn borsten samen en hurkt dan achter mij. Een weldoende rilling schuift over mijn huid en ik beef van opwinding. Ik wacht tot hij me vastgrijpt daar waar mijn lustgevoelens samenvloeien.
Hij raakt me aan en ik druk ik me tegen hem aan uit begeerte. Hij streelt voortdurend met zijn vingers rond mijn clitoris en ik voel hem opzwellen. Ik ben geil en wil hem voelen. Dan voel ik zijn tong. Eerst op mijn billen, dan ertussen. Hij schuift zijn hoofd onder mijn schoot, en hij slaagt er in zijn lippen zo tegen mij aan te drukken zodat ik zijn tong kan voelen. Hij proeft van mijn sap om te weten in hoeverre mijn geilheid is gevorderd. Uitvoerig en genietend speelt zijn tong in mij en ontlokt daardoor een eerste bijna oncontroleerbaar gekreun van mij. Ik grijp achter mijn rug zijn harde lul …..Ik wil hem in mij voelen.
In mij begint het te koken en te borrelen. Ik ben super geil. De gladde huid van mijn gladde schaamlippen die tevoorschijn komen tintelt en van pure opwinding. Mijn man stapt uit de douchecabine en gaat met een geheimzinnige uitdrukking op zijn gezicht naar een van de achterste badkamerkasten en keert terug met een lange, aan de top gekromde dildo. Verbaasd kijk ik hem aan. Een seksspeeltje onder de douche hebben we nog niet gehad. Dat is nieuw. Onverwacht, maar opwindend. Als mijn eerste verbazing is weg ebt, voel ik nieuwsgierigheid en de wens om dit speeltje uit te proberen. Ik wil weten hoe het is wanneer niet zijn lul mij gelukkig maakt maar een namaak. Spannend.
Hij zeept het speeltje in en spoelt hem af. Hij komt weer achter mij staan en streelt er dan zachtjes mee tussen mijn benen. Ik sluit mijn ogen, en wacht gespannen af wat hij zal doen. Dan voel ik hoe de punt van de dildo rond mijn billen glijdt, steeds weer tot dat hij hem er tussen schuift en tegen mijn anus drukt. Ik houd mijn adem in. Ik heb nog nooit...wil ik dat…..hmmm.
De dildo speelt verder met me. Duwt zich daar van achter tegen me aan en maakt me wellustig. Zou ik deze echt in mijn anus gaan voelen? Dan trekt hij de dildo even terug. Wat is hij van plan?
En dan, oneindig langzaam, als in slow motion, dringt de krachtige penis van mijn man tussen mijn dijen verder in mij. Mijn kutje verlangt naar hem. Hij brengt mij zo vol verlangen naar extase en gelijktijdig duwt hij met zijn vingers mijn billen een beetje naar boven, en draait weer met de dildo rond mijn anus. Voor mijn ogen schieten fantasieën omhoog, die me aan het duizelen brengen. Ik tracht me voor te bereiden op de totale wellust, die me misschien zal verrassen. Zal hij mij gelijktijdig met…..? Maar het is nog niet zover.
We blijven erg intensief zoenen en hij kust mijn nek….waardoor ik nog geiler wordt. Mijn man laat me nog steeds in het ongewisse er over of hij mij dubbel zal veroveren en dan mijn geilheid dubbel zal voeden...
Mijn borsten beginnen samen te trekken. Eerst in mijn tepels die ik nog steeds tegen de koude tegelwand aandruk. Dan komt er een trillend gevoel over mij en richt zich eerst in mijn borsten. Het gevoel gaat langzaam naar beneden en ik tril nu overal. Het is een van de voortekens dat mijn lichaam het orgasme wil.
Ik kreun luid en open me volledig voor mijn wonderbare geliefde. Hij kan nu voelen hoe ver ik al gekomen ben op weg naar mijn hoogtepunt.
Hij kent mij te goed. Hij verstaat wat mijn lijf hem wil zeggen. Hij zeept me romig in tussen mijn billen en schuimt het plekje, dat hij zo wil aanpakken..
Het duurt lang en hij laat me spartelen tot hij er zeker van is - helemaal zeker- dat ik het ook wil. Nee, dat ik het ook absoluut wil. Ik beef reeds van wellust. En weet niet wat ik zou doen, indien hij van gedachte zou veranderen en wacht met spanning af.
En dan voel ik, hoe het koude, gladde materiaal energiek aan mijn anus klopt, er nog eens kort omheen glijdt en zich dan zachtjes naar binnen perst.
Ik wordt nu heerlijk anaal geneukt. Ik zweet van geilheid en verwachting. Mijn kut brandt allang van genot, want hij houdt niet op me steeds weer met zijn onvermoeibare heerlijk lul ook daar te stoten. Ik duw mezelf iets tegen de top van de dildo en tracht ondanks mijn spanning, toch ergens nog ontspannen te blijven. Ik adem diep door, zucht luid en neem hem beetje bij beetje op.
Op twee plekken gevuld worden is zo een intens gevoel. Heerlijk.
Ik schreeuw het uit, draai heen en weer, en voel met groeiende begeerte, dat ik dit speeltuig ook volledig in me opnemen kan. Zo nat ben ik, zo geil geworden door het fijne voorspel en door mijn eigen gedachte dat mijn anus hem bijna verslindt. Mijn man beweegt hem zo virtuoos heen en weer, dan wat sneller, dan weer wat langzamer zodat mijn wellust nog steeds kan groeien. Mijn gekreun neemt toe en gaat langzaam over naar zacht geschreeuw. Niet van pijn maar van lust.
De koude uitstraling van de tegels kan me niet afkoelen. De hitte, die door mijn lijf stroomt, kan nog slechts door een verlossend hoogtepunt gekoeld worden. Ik wil het voelen.
Mijn man beweegt de dildo nu eens in harmonie met zijn stijve, dan weer alleen, dan weer beiden in verschillende ritmes, verschillende intensiteit. Het samenspel van beiden wekt in mij de hoogste gelukzaligheid die ik ooit beleefd heb. Meer verder verder...dreunt het in mijn hoofd.

De fijne straaltjes van de douche parelen van mijn lichaam af, over mijn borsten, mijn buik, verzamelen zich bij mijn schaamhaar, druppelen over mijn dijen, en kunnen me helemaal niet verkoelen. Ik stoot de meest onfatsoenlijke kreten uit en laat woorden ontsnappen die mijn man misschien nog nooit gehoord heeft en ik zweep hem op om mijn orgasme in te luiden.
Ik heb het gevoel het met twee mannen tegelijk te doen. Deze voorstelling windt me ongelofelijk op. Het drijft mijn geilheid naar een top en mijn begeerte naar bevrediging houdt niet op. Ik sluit mijn ogen en stel me voor dat hij niet de enige man is die me nu doorneukt. De “tweede” man heeft geen gezicht, zelfs “zijn” lichaam kan ik niet herkennen, alleen “zijn” penis kan ik beschrijven. Deze grote, warme penis, die daar vanachter in mij pulseert, waar zich nog nooit een penis gelijktijdig heeft gewaagd. Ik voel dat de spanning bij mijn man ook oploopt…..hij is keihard nu.
Als ik mijn hoogtepunt bereik, is het als een koorts, die mijn lichaam veroverd heeft. Het schokken en mijn zinnen zijn zo oncontroleerbaar ...zo heerlijk dit. We komen samen klaar.
Ik open mijn ogen als ik een beweging hoor. Ik weet niet of ik heb geslapen of slechts kort mijn ogen gesloten ogen had. Mijn man komt naar mij toe. Met een grote glimlach op zijn gezicht.
Het weer buiten is nog steeds shit.
Langzaam kom ik een beetje bij…..kijk hem vol verlangen aan.
Ik kom er achter dat ik dit gefantaseerd heb……..Mijn man ziet aan mij dat ik opgewonden en super geil ben en vraagt wat ik gedroomd heb. Ik vertel het hem en hij geniet van de blik in mijn ogen. Hij staat op en trekt mij mee naar de badkamer …..
”kom we gaan die droom waar maken “

Hij heeft deze droom waarheid gemaakt.
Objavio/la geilstel1326
Pre 3 godine/godina
Komentari
19
ili se da biste objavljivali komentare
Dat is pas een echte douchebeurt! Heerlijk geschreven en smaakt naar meer
Odgovori
Zo zalig gescheven , beleving was juist echt  voor me 
Odgovori
Een geile fantasie die waarheid wordt…..heerlijk……echt genieten van jullie verhalen.
Odgovori
Dit verhaal heeft me tot kreunen toe geil gemaakt. Kun je je verlangens in het echt ook zo adembenemend lekker overbrengen?
Odgovori
erix669
Oh wat kun jij je fantasie lekker beschrijven...gekmakend geil...
Odgovori
geilstel1326
za markymarcnl : Tja als dat zou kunnen.....we mogen helaas nog niks
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Als je maar al half zo geil bent?als je schrijft....zou ik graag eens een borreltje met je drinken...??
Odgovori
geilstel1326
za FirestarterNL : Hahaha oh gossie wat nu dan ?  :wink:
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
FirestarterNL
geil verhaal..... #groeistuiphier
Odgovori
geilstel1326
za Quattrofun : Zeker weten
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
za geilstel1326 : Inderdaad, gezellig maken met hapje en drankje en vooral de fantasie de vrije loop laten!
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
geilstel1326
za Quattrofun : Ja toch..... Je moet wat in deze tijd. Lekker thuis extra gezellig maken dan.
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Wat een lekker verhaal. Oogjes dicht en ik zie het zomaar gebeuren!
Odgovori
Designpiet
Mmm krijg er een stijve van 
Odgovori
heerlijk als je hier niet geil van word... De allerlaatste zin, bied nog ruimte voor een vervolg...
Odgovori
geilstel1326
za kijkgeil : Mooi dan daar doen we het voor
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
geilstel1326
za Blackzilla73 : Lekker toch is de bedoeling ☺️
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Blackzilla73
Wat een heerlijk geil verhaal??Wordt er alleen maar geiler van:wink:
Odgovori
kijkgeil
Ik word er minstens even geil van! Heerlijk verhaal!
Odgovori