The Journey.

The Journey,
Co-writing…. with a guest. 2
His and hers experience of a lovely train Journey.

-Hm, Ik fantaseer even dat het Coronavrij is en we samen een treinreis maken…maar onafhankelijk van elkaar…we zijn onbekenden van elkaar. Totaal vreemden en samen onderweg. Ik loop het perron op...scan altijd het perron even af naar aantrekkelijke sexy vrouwen waar ik naast of tegenover kan zitten...ik ga naar een congres. Ik ben zakelijk gekleed. Donker pak, wit shirt, mooie schoenen...Dan valt mijn oog op jou…vertel me eens waarom? Hoe komt het dat jij me opvalt??

=Dat komt waarschijnlijk omdat ik niet zoals veel vrouwen van mijn leeftijd er onverzorgd bij loop. Niet echt gekleed. Geen make-up, korte of bijna opgeschoren haren. Erg makkelijke kleren. Zelf heb ik een hekel aan die sweatshirts, trainingsbroeken en sneakers ...oké als je wilt sporten dan geen probleem maar zeker niet om de hele dag te dragen in de stad. Nee ik loop graag netjes gekleed niet te veel maar gewoon...ook als ik onderweg ben zoals nu.
Dus als je mij zou zien nu ...ben ik opgemaakt. Lichtjes. Wat lippenstift, nagels en mijn blonde haren gedaan. Nu met een leren rokje aan niet te kort want dan is het te ordinair. Leuke frisse blouse erop en met mooie pumps en kousen eronder. Met een colbertjasje erop. Zo zou ik er uit zien dan. Als jou dit opvalt…dat ben ik
= Ik heb een afspraak en omdat het best ver is besluit ik met de trein te gaan. Doe dat eigenlijk nooit maar ik kan de auto toch niet goed kwijt in de stad.

-Ik denk dat dit precies is waarom je me opvalt...als ik vlak langs je loop valt me op dat je ook heerlijk ruikt...welk geurtje heb je gekozen vandaag? Je pumps zijn mooi...veel mooier dan al die sneakers…en wat me ook bevalt is dat je glimlacht als je merkt dat ik je aankijk...het is (nog) geen flirten…maar het begin is gemaakt.

=Ik loop het station binnen en zo naar het perron waar mijn trein zou aankomen. Er staan niet veel mensen te wachten. Enkele studenten en ook zakenmannen die wellicht zo denken als ik en dus niet met de auto gaan vandaag. Mijn blik gaat naar een man die in een net pak mij aankijkt. Ik kijk hem ook aan maar dan weer naast hem…Ik voel dat hij mij langer aankijkt dan normaal…ik glimlach netjes terug. Wendt mijn blik af omdat de trein aankomt.

-Het is niet druk op het perron. Ik besluit bij JOU in de buurt te blijven staan. Probeer je voor te stellen in een hele andere situatie...hmmmm.

=
Als iedereen is uitgestapt loop ik richting de deur…en merk dat jij vlak achter mij komt. Ik ruik jouw aftershave...hmm.. lekker. Ik wil instappen en pak de stang bij de ingang vast en voel een hand op die van mij…oh ik draai mijn hoofd een beetje en kijk je aan....
Je zegt " oh sorry “en ik antwoord terug “geeft niks hoor" …ik loopt door de coupés en zie dat ze bijna allemaal leeg zijn. Het is erg rustig vandaag. Ik stap een coupé binnen en merk dat jij vlak achter mij bent ...nog steeds. Dan ga ik zitten en jij vraag dan "mag ik erbij komen zitten de trein is verder erg leeg “ Ik zeg dan " ja hoor ".

-Dan komt de trein het station binnen rijden...ik loop achter je richting de deur...en samen gaan we de trein in. Jij stapt voor mij de trein in. Bij het instappen raken onze handen elkaar kort. Je kijkt om en glimlacht weer. Ik zeg “sorry” en jij dan “geeft niks hoor " ik loop achter jou aan het treinstel in.
Dan vraag ik netjes aan je “Vind je het erg als ik tegenover je kom zitten?? Dit treinstel is zo leeg…” Dat “is prima hoor” zeg jij.
Ik leg mijn tas op de bank en ga tegenover je zitten...je kijkt wat dromerig uit het raam...ik vind je erg sexy...je zorgvuldig gekozen kleding, je nagellak, je blonde haren...


=Je legt je tas op de bank en komt tegenover mij zitten…ik probeer niet te kijken maar voel dat je mij blijft aankijken. Ik ben netjes gekleed omdat ik een afspraak heb. Ik voel dat jij mij blijft aankijken.

=Je begint mij aan te spreken. In principe doe ik dat niet. Ik zat even in gedachten naar buiten te kijken. Maar je vraagt netjes aan mij waar ik naar toe moet in de stad. We praten over algemene dingen …ik vertel je waar ik moet zijn en dat ik lekker vroeg ben. Daar ik zelf een hekel heb als mensen te laat zijn. Ik wil graag voorbereid zijn en dus ben ik altijd op tijd. We beginnen een gesprek over van alles…gewoon netjes. Ik zie aan jou dat jouw ogen mij nog steeds onderzoeken van kop tot teen. Dan vertrekt de trein...Je lacht naar mij.
Je bent een aantrekkelijke man en mooi in pak. Ik kijk naar je terwijl jij kort op je telefoon kijkt…hoop dat je het niet ziet. Ik kijk dan maar weer naar buiten...we zijn net een paar minuten onderweg en net buiten de stad…dan plotseling stopt de trein...stroom valt uit. Dan wordt er omgeroepen dan we idd een storing hebben…we kijken elkaar aan en glimlachen weer.

-Daar zitten we dan...zonnige vrijdagmiddag...samen in een lege coupé ...ik zag in de spiegeling van de ruit dat je naar me keek...vind je sexy en dat maakt de situatie opwindend. Dan besluit ik je aan te kijken...brutaal...in je ogen...jij kijkt terug...en ziet dat mijn ogen omlaag gaan...brutaal en direct naar je borsten kijken. Dan hoor ik de speaker over een stroomstoring. Ik glimlach.

=Ik kijk naar je en zie dat jij mij aan het verleiden bent…speels wel. Je kijkt mij aan terwijl je zacht je knie tegen die van mij drukt...en zo komen mijn benen een beetje uit elkaar. Je kijkt naar beneden ...of je iets kan zien. Dan zie je wellicht een zwart slipje en mijn kousen.... Niet zwart maar nude...huidskleur en heel dun. Je glimlacht weer...en ik doe dat ook…en denk dat het je opwindt. Dan vraag je " mag ik even naast je komen zitten “? Ik zeg "ja hoor prima "

-Dan kijk ik jou weer aan...en druk tegelijkertijd zachtjes maar dwingend met mij rechterbeen jouw been wat verder naar buiten…”Ben je in voor een spelletje tijdens het wachten? “Vraag ik plagerig. “Mag ik even naast je komen zitten? “Vraag ik en sta op en ga naast je zitten ”Doe je ogen eens dicht? “Ik kijk om me heen...niemand te zien in deze coupé...


=Je kijkt om je heen en komt naast mij zitten…je zegt "doe je ogen eens dicht “weet niet of ik dat wel wil…maar je zegt “vertrouw mij maar” dat doe ik dan ook. Ik sluit mijn ogen en voel een hand op mijn knie…die langzaam naar boven gaat. Dan ineens een paar warme lippen op die van mij…ik draai mijn hoofd lichtjes naar jou…heel aangenaam voelt het.
We zoenen zacht en behoedzaam…en het gaat langzaam maar steeds wat intenser. Heerlijk. Je hand verdwijnt verder onder mijn rokje…maar een vinger gaat heel kort over mijn slipje…dat vochtig wordt nu. Ik doe mij ogen weer open en zie wat je van plan bent. Dan stop je kort en je vrij hand gaat over mijn blouse…mijn tepels worden hard door je aanraking.

Een knoopje gaat los en je pakt mijn borst vast en kneed een beetje…heerlijk en ik voel dat ik behoorlijk nat begin te worden. Een van mijn handen gaat over jouw benen. Wrijf even over je benen. En ik voel direct jouw harde paal…hmmmm. We blijven zoenen en ik vind het heerlijk.
We kijken beide af en toe wel om ons heen…de trein is praktisch leeg maar toch. Hij is inmiddels weer gaan rijden. Ik wil wel wat meer voelen als alleen dit…Ik duw je een beetje opzij en zeg "ga eens even staan " en ik kijk weer om mij heen en je komt voor mij staan met een behoorlijke bult in je broek. Ik doe de rits van je broek los…je helpt een beetje mee. Dan schiet ineens je lul eruit …die wil wel. Ik pak hem vast en ga met mijn tong langs je eikel. Je hebt zeker net gedoucht. Lekker....dan duw ik je verder naar binnen. Vind pijpen zo lekker om te doen. Mijn tong speelt met jou...steeds zacht en rustig dan...beetje dieper.
Je handen nemen mijn hoofd vast maar zeker niet dwingend. Ik masseer je ballen terwijl ik gewoon verder ga. Zo gaat het een poosje door je kreunt steeds meer …je bent heerlijk hard…je handen pakken tussendoor mijn borsten vast. Je gaat iets dieper weer…niet te diep. Dan stop ik kort en sta op en wil zoenen…we zoenen heftig en een hand van jou verdwijnt tussen mijn benen…nat daar.

- Nat?? Heel nat.…dat had ik niet helemaal verwacht...vanochtend na het douchen mijn schaamhaar nog even bij geschoren en geknipt...het kan toch haast geen toeval meer zijn. Jij en ik dit avontuurtje…terwijl we heerlijk heftig tongen wrijf ik vrij hard over je klitje.
Je kreunt hard...kijk weer even of we wel echt alleen zijn maar zie niemand. Je drukt je natte spleet tegen mijn hand...mijn vingers gaan iets omlaag...langzaam diep je natte spleet in...dan er weer uit...met je klit spelen...en er dan weer er in.
Dan ga ik weer op mijn eigen bank zitten en trek je naar me toe....net zoals jij bij mij net met pijpen...is het nu jou beurt...als je met een been op de bank gaat staan en je vasthoudt aan de hoofdsteun...schuif ik je rokje helemaal omhoog en pak je bij je billen en druk je kut op mijn mond. Je ruikt heerlijk fris...voel je mijn tong over je lippen gaan??? Terwijl ik je heerlijk lik voelen mijn handen je heerlijke billen...en als ik omhoog kijk...zie ik door je blonde haren hoe je je ogen sluit en geniet...van mijn tong die nu in en uit je kutje gaat dat steeds natter wordt.... “Kom je op mijn harde paal zitten? ”


= Dan zeg ik natuurlijk “hm Ja graag”. Ik draai mij om en jij gaat zitten op de bank…ik kijk je aan en buk heel even naar voor om een kusje op je eikel te geven…maak hem wat nat. Niet dat dit nodig is…en ik kom voor je staan. Kruip voorzichtig op je en mijn gezicht dicht bij het jouwe…je houdt mij vast. Dan voel ik je lul langs mijn klitje gaan en zomaar binnen glijd…Ik kijk je aan en kus je.
We gaan helemaal in elkaar op…samen in een ritme…ik voel je erg diep in mij...voelt zo lekker. Je kust mij ook steeds heftiger ...je tong gaat alle kanten uit. Ik beweeg met je mee…je pakt mijn billen om mij harder naar beneden te drukken...dieper .Ohhhh wat heerlijk zo.
We gaan zo een poosje door…ik pak de rugleuning van bank vast…. Ga wat omhoog…en laat mijzelf diep op je zakken. Heerlijk zo diep…dan hoor ik van jou.
Dan hoor ik je “ik hou het niet meer zo". Ik zeg "laat maar gaan en spuit maar in mij” …ik voel je nog harder worden en de ontlading komt eraan....

-Dit is topklasse zoals dit gaat...heerlijk diep laat je me telkens weer in je gaan...ik sluit af en toe mijn ogen en kreun van genot...als ik ze weer open zie ik je mooie borsten op en neer gaan in je blouse...kan er niet afblijven dus pak ze door je blouse stevig vast terwijl jij steeds harder en sneller op mijn paal rijdt...dan laat ik ze los en pak je bij je haren zodat ik je hoofd naar me toe kan drukken om je te kussen...hmmmmm. Ik kom bijna klaar...ben jij ook al zover?? Dan zeg je dat ik in je mag spuiten...blijf met je mee bewegen.

=Ik voel de spanning in mijn onderlijf opborrelen en begin te trillen. Onder het zoenen voel ik dat ik klaar kom…zo heerlijk en zo lang. En zoveel extra vocht erbij .Mijn liezen trillen nog een poosje na. Jij bent ook klaar gekomen...onder luid gekreun ...samen dus. Ik blijf nog even kort op je schoot zitten. Inmiddels is de trein alweer een poosje aan het rijden. Niks van gemerkt. We zeggen niks ...zo heerlijk was dit. Dan sta ik rustig op...doe mijn kleren weer netjes. Jij doet hetzelfde dan gaan we nog kort even zitten want we rijden het station binnen nu. Stil zijn we. Ik zeg nog even "net op tijd " en glimlach naar je. En jij reageert zacht “ja en het is voor herhaling vatbaar vind ik". Nu we er bijna zijn sta ik al op en loop richting de deur. Je komt vlak achter mij staan en ik voel je warmte...heerlijk.

-Dit was heerlijk en spannend tegelijkertijd. Ik was met heftige stoten klaar gekomen en doe even rustig aan. Kijk naar jou en zie de blosjes op je wangen. Maar ontspannen ook .Trein rijdt inmiddels weer het station binnen. Ik lach en denk net op tijd. We staan op om onze kleren weer netjes te maken voor we naar buiten gaan.

We gaan beiden richting de uitgang en ik loop de taxi die klaar staat. Ik vraag aan je of je mee wilt daar de taxi toch klaar staat voor mij.

=We stappen beide uit de trein en kijken elkaar aan. Glimlachen ook alle twee...samen lopen we naar de uitgang. We praten niet. Je loopt vlak naast mij en ik voel een hand in mijn rug een beetje ter ondersteuning en leiding. Jij weet waar ik naar toe moet en zegt " kan ik je een lift geven? Ik heb een taxi bestelt en je kan wel mee. Ik zeg " ja graag zou fijn zijn". Blij erom want ik ben nog steeds wat trillerig.
= Je loopt vooruit en gaat naar de taxi die klaar staat. Je kijkt naar mij en doet de deur voor mij open. Ik stap in en voel je hand weer over mijn billen gaan. Krijg er rillingen van...op een goede manier dan. We zitten nu beide achterin naast elkaar. Ik voel zacht je warme hand op mijn knie. Je zegt zacht. " Ik denk dat ik je snel weer ga zien ". Ik lach naar je en zeg " dat hoop ik en zou heel fijn zijn". Je geeft de chauffeur het precieze adres waar ik moet zijn.

-We zitten beide in de taxi die jou als eerste afzet. Voor dat wij er zijn leg ik kort mijn hand op je knie. Ik voel je warmte en rilling onder mijn hand. Dan kus jij mij nog voor je uitstapt.
“Tot snel dan maar” zeg je…en ik zeg “zeker weten” Je stapt uit en kijkt niet meer om. Ik trek de deur dicht en kijk nog naar je. Je kijkt niet meer om. Zo rijdt de taxi weer verder.


=Duurt niet lang. Ik zie dat we er bijna zijn. Draai mij om naar jou. Ik kus je.... Intens en hartstochtelijk. Jij mij ook. Dan stopt de taxi. We stoppen met zoenen. Ik pak de klink vast en draai dan tot de deur open gaat. Je knikt en fluistert " tot snel dan maar " en ik zeg "zeker weten” en geef je een knipoog. Dan draai ik mij om en loop naar de ingang van het gebouw.
Zonder mij nogmaals om te draaien loop ik naar binnen en hoor de deur van de taxi dichtslaan en wegrijden. Ik kijk nog even kort in de grote spiegel in de hal…kijken of alles goed zit. Zo gaat mijn dag verder. Als mijn afspraak voorbij is ga ik naar huis. Genoeg gedaan voor vandaag.

-Vandaag heb ik een korte middag en na deze meeting loop weer op tijd naar het treinstation hopende jou weer te zien. Ik kijk om mij heen maar zie je niet. Jammer. Ik stap in en ga zitten en ik denk nog kort over deze middag. Ik blijf wachten tot de trein weer binnen rijdt. Tijdens deze rit overdenk ik wat er allemaal gebeurt is vanmiddag.

=Ik loop nu richting het treinstation en vond het wel lekker om even buiten te zijn na zo een dag. Bij het perron sta ik te kijken of jij er misschien ook staat. Ik zie je niet. Jammer. De trein komt binnen rijden.... Ik stap in en loop een coupé binnen. Dan vertrekt de trein. Mooi op tijd.
Ik zit de hele tijd een beetje naar buiten te kijken. Na te denken over wat er gebeurt is vandaag. Wat een heerlijke dag was het. Dromerig kijk ik naar buiten naar de ondergaande zon. De tijd gaat snel en ik ben snel weer terug op het station waar ik vertrok deze vrijdagmiddag. Nu weekend heerlijk verheug mij erop.

-Dan rijden wij het station weer binnen en ik maak mij op om uit te stappen. Bij het uitstappen kijk ik nog even of ik jou zie maar nee helaas. Ik loop naar de uitgang richting mijn auto. Daar stap ik in en wacht nog even. Dan kom jij aangelopen en stapt ook in. Je zegt “het schat hoe was jouw dag “en dan jij weer " die van mij was super ik heb een leuke dame ontmoet". We lachen beide heel hard. “Leuk was deze dag.”

-Ik zie de auto staan loop erheen en stap in. Draai mijzelf om en zie jou zitten en breed aan het glimlachen. Ik geef je een kus en vraag “hey schat hoe was jouw dag?" en dan lachen we beide.
Jij zegt dan "die van mij was super ik heb een leuke dame ontmoet" Ik kijk gespeeld verbaast…" Oh echt wat leuk voor je…mij is bijna zelfde overkomen ik heb een heerlijke leuke geile man ontmoet"
Dan beginnen we samen heel hard te lachen en jij pakt mij vast en kust mij. “Leuk zo een rollenspel moeten we vaker doen “zeg jij. Ik zeg “daar ben ik het volledig mee eens schat”

-Jij zegt "en nu naar huis daar wil ik meer van horen haha “.

Zo gaan wij samen op weg naar huis.

Heerlijk voldaan en op na een spannend weekend. Dit was alvast een heerlijke middag.
Objavio/la geilstel1326
Pre 3 godine/godina
Komentari
9
ili se da biste objavljivali komentare
geilstel1326
za digitalexpress : Well you must yes haha
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
I need to start riding trains in the Netherlands regularly when I visit. :wink:
Odgovori
Wat is fantasie toch lekker... heerlijk verhaal, ook gezien mijn paal :smile:
Odgovori
geilstel1326
za Kyrios1976 : Thank you so much :wink:
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Kyrios1976
za geilstel1326 : with A+ in sexyness, sensuality, and hornyness!
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
geilstel1326
za Gergiev : Thanks ☺️
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Gergiev
za geilstel1326 : Every time! :smile:
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
geilstel1326
za Kyrios1976 : haha ....I past the test yes
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Kyrios1976
10/10!
Odgovori