Housewarming now 6 years ago.

Housewarming. My Fantasy

Deel 1

Ik had iets leuks bedacht.... als jij ( als surprise gast ) nou gewoon eens naar onze Housewarmings Party komt. Wat denk je......weet wel hoe dit zou verlopen dan. Wij hebben vrienden en collega's met partners uitgenodigd. Jij als mijn BFF en beste maatje hoort erbij te zijn. Ik hoor de deurbel en doe de deur open ... daar sta je dan met een bosje bloemen en een fles wijn. Wij begroeten je een handdruk en een dikke kus voor mij.

Mijn hart slaat over. De bel ging...Blij dat jij er bent. Ik wijs je waar alles staat, je lacht en pakt een drankje. Je loopt langs mij om het te pakken en raakt mij langzaam en zacht aan. Je vraag of je mag rondlopen en ik zeg "natuurlijk ja. Ga je gang. " ja dat ga ik zeker doen straks " zeg jij. Ik stel je voor aan onze vrienden uit Frankrijk waar jij een leuk gesprek mee begint. Je vindt mijn vriendin blijkbaar wel leuk. Ik zie het aan je houding.

Ik kijk je aan en jij kijkt mij aan .... langer dan normaal. Mijn hart slaat weer over mmmm. Krijgt het er warm van. Ik krijg blosjes ervan. Je gaat verder met je gesprek maar ik blijf je volgen ... zonder dat je het merkt. Althans dat denk ik .Het is druk in huis en wordt steeds drukker maar ook warmer. Iedereen loopt overal.

Ze willen alles zien. Ik loop met een paar mensen door huis maar hoopte dat jij ook mee zou lopen... dan weer beneden zie ik dat jij buiten op het terras staat te praten en je hebt het zo te zien naar je zin. Zie je veel lachen. Mijn vriendin bevalt je wel merk ik. Mmmmm. Dan kijk je mij weer aan .... ik smelt er zowat van ...... en " vlucht " ff uit de drukte en loop langzaam naar boven.

Het is wel gezellig in huis en geniet ervan. Ik loop ff naar onze eigen badkamer bij onze slaapkamer .....voor een paar minuten rust. Ga naar binnen doe de deur dicht. Ik pak mijn lippenstift en werk mijn lippen wat bij.... en dan ineens gaat de deur open. " Ooh ik dacht dat ik hem op slot had gedaan" zei ik. Ik zeg nog dat bij de andere slaapkamers ook een eigen badkamer zit. Jij staat er en zegt " sorry wist niet dat hij open was..en ik wilde ff kijken of alles goed met je is." Ik zeg " ja hoor was even wat te druk voor mij" . Je komt naar binnen en doet nu wel de deur op slot. Je komt achter mij staan ... ik zeg tegen je ”je ruikt lekker ".


Dan kus jij mij in mijn nek.... mmm. Je draait me om en zegt dan " mooie badkamer " en kijkt en loopt ff rond. Ik ga verder met mijn lippen en kijk je aan. Je vraagt “ mag ik je kussen? Heel kort maar. " voor ik kan antwoorden voel ik je lippen al op de mijne. Deze voelen warm en zacht. Je drukt zacht je onderlichaam tegen mij aan... ik voel je hard worden.

Ik heb een heel dun jurkje aan en voel nu je reactie. Zo lekker. Mijn slipje is nat nu.... je houd mijn hoofd vast zodat ik niet kan wegdraaien van jou en je kust mij opnieuw. Heel intens en lang. Mmm ik geniet enorm hiervan. Ik pak je vast aan je billen en duw je harder tegen mij aan. Jouw hand gaat langzaam richting mijn slipje.... mmm ik voel nu een koele vinger tussen mijn warme natte lipjes gaan zo lekker.... je voelt hoe nat ik ben.

Je gaat met je rug tegen de muur staan en trekt mij naar je toe. Je blijft me zoenen. Met een hand trek jij mijn slip uit. Als je ziet hoe nat deze is lach je.... jouw hand gaat verder en ik wil je aanraken maar dat wil je niet ... nog niet zeg je met een big smile mmm. Dan til jij mij op en zet mij op de rand van het meubel. Je gaat door je knieën en opent en likt zachtjes met je tong langs mijn hete lipjes.

Ik roep zacht je naam en kreun ... zo lekker is dit. Je gaat staan met inmiddels je broek op je knieën. Ik zie hoe hard je bent en wil je voelen. Dan til jij mij op en je schuift je paal ineens heel diep in mij. Ik wil het uitschreeuwen maar jij kust me weer... we gaan heerlijk in elkaar op en genieten intens van elkaar. Ik voel je in mij spuiten. Na heerlijk geneukt te hebben laat ik je moeizaam los en wil eigenlijk nog meer. Ik ga door mijn knieën en pijp je nog kort.... ik proef jouw en mijn sap .... zo geil is dat.

Ik wil echt nog een keer maar jij zegt van laten we maar niet doen anders gaat het opvallen. We zoenen wel nog even en jij gaat als eerste naar beneden en onderweg pak je nog een drankje zodat het lijkt dat je boven hebt staan kletsen. Na een paar minuten ga ik ook weer naar beneden met schone slip en met een brede glimlach op mijn gezicht. Het blijkt dat niemand mij / ons heeft gemist.

Er lopen ook veel mensen door het huis. Ik probeer je niet gelijk te zoeken maar ik zie je buiten gezellig op het terras staan kletsen .... je ziet mij en mijn hart springt weer over. Na een paar minuten loop ik met een glaasje wijn en een baco voor jou naar je toe. Ik heb nog niet echt veel met je gepraat dus daarom nu even. Ik kijk om mij heen en zie dat iedereen het naar zijn zin heeft. Hapje en drankje is altijd gezellig. Zo kletsen wij nog een hele poos samen. Af en toe leg ik een hand op je been of arm.... mmmm dit was echt heerlijk. We kijken elkaar aan en weten genoeg. Dit willen we vaker en mijn man heeft er niks van gemerkt.


House(wife) warming party verteld door onze House guest.
deel 2

Ik bel aan en jullie doen open, dat is even geleden dat wij elkaar gezien hebben. De spanning slaat meteen bij mij toe maar ik laat niets merken. Ik geef jouw het bosje bloemen, mmmm misschien had ik toch die Rituals moeten geven ipv de wijn.

Je bent druk bezig en legt mij snel uit waar ik wat kan vinden, ik laat stiekem even mij hand over jouw billen in het sexy jurkje glijden. ...Even laten weten weten wat de bedoeling is...
Ik praat een tijdje met een goed bevriend stel van jullie. Ook lekkere dame hoor, mmm. Mijn gedachtes gaan direct verder dan wat je normaal op een house warming zou doen. Ik zie dat jij mij mij een soort van in de gaten houdt en jouw blik bevestigd mijn gevoel waarom ik hier naar toe moest komen... maar ja, het huis is vol. Het is wel gezellig en ik amuseer mij prima.

Ik ben je even uit het oog verloren, maar ja ik wordt ook wel bezig gehouden door die lekkere dame, volgens mij zou ze wel wat van mij willen...maar ze moest eens weten wat ik hier eigenlijk kwam doen. Of zouden die vrouwen onder een hoedje spelen?
Prompt zie ik je weer, ik merk dat ik pretoogjes heb, die heb ik eigenlijk alleen maar op moment zeker weet dat ik "getting lucky" zal gaan worden.

Ik zie dat je naar naar boven glipt en ben even in twijfel, wat ga je doen?
Ik ga ook naar boven en zoek naar jouw in jullie grote huis, het lijkt wel verstoppertje. Daar glip je de badkamer. in. Ik volg je.
Ik zeg nog wel wat tegen je maar veel inhoud had dat niet, ik was eigenlijk al met wat anders bezig... ik ga strak tegen je aanstaan en druk je met jouw billen tegen mij aan. Ik draai je om en voor ik het wist was daar een kus.
Ik voel wat groeien tussen ons en merk ook dat jij het ook merkt....
Objavio/la geilstel1326
Pre 2 godine/godina
Komentari
7
ili se da biste objavljivali komentare
Mooi en hete  verhalen.
Odgovori
Benito008
Stiekem genieten, een geheimpje dat jullie enkel weten...heeriljk!
Odgovori
geilstel1326
za FirestarterNL : Dat klopt ja.....
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
FirestarterNL
za geilstel1326 : Idd. Het gaat niet om de reden van het feestje,  het gaat om het feestje!!! En de voorpret van het feestje  ?
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
geilstel1326
za FirestarterNL : We maken er gewoon een "  party " van.....maakt niet uit. Feestje altijd leuk. Toch?
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
FirestarterNL
mmmm geil...wanneer is de volgende party? houswarming of niet maakt niet uit
Odgovori
Enkele dagen later kom ik terug, heb wat vergeten sinds mijn laatste bezoek. Jij doet open en ik zie je verheugd kijken, je man is niet thuis….
Odgovori