Vakantie pret.

Vakantie pret.

We brachten de eerste vakantiedagen op het strand door en dit was dichtbij onze mooie huurlocatie met uitzicht op zee. Toen we de eerste dag in de stad aankwamen, namen we als eerste contact op met Janos een lokale Griek die wij al jaren kennen voor een afspraak te maken om elkaar te zien. Wij waren van plan om nog even wat langer op het strand te blijven. Dus werd de afspraak voor een date later op de dag.
Wij wilden eerst lekker op het strand liggen in de zon…goed voor de hormoontjes. Iets waar wij beide heerlijk geil van worden. De zon…. Wij ontmoette hem in een plaatselijke bar en hij zag ons en voegde zich bij ons. Hij zag er nog steeds goed uit en had mij een paar weken daarvoor appjes gestuurd. Hij was niet helemaal niet veel veranderd want we hadden al foto’s uitgewisseld.
Toen we elkaar ontmoetten, zat hij naast me met een grote glimlach op zijn gezicht en flirtte een beetje. Verheugde mij op ons afspraakje. Ik wilde ook dat de twee mannen tijd hadden om elkaar een beetje af te tasten en bij te praten na zo een lange tijd , dus ging ik naar het toilet dat buiten was. Ik merkte dat ik al aardig opgewonden was. Op weg naar buiten kwam ik hem tegen omdat hij ook naar het toilet ging. Toen hij weer naar buiten kwam, kwam hij naar me toe en legde zijn hand op mijn kont. Hij boog zich voorover voor een kus, stak zijn hand onder mijn shirt en raakte mijn harde tepel aan. Hij trok eraan, en ik kreeg het moeilijk en voelde hoe ik nat werd. Ik was opgewonden, denkend aan de scène die ik in mijn hoofd speelde.

Ik dacht dat mijn man hem had gestuurd om me te zoeken, omdat ik hem had geappt om met Janos naar buiten te komen. Er was verder niemand achter het gebouw, en ik dacht dat het een goede plek zou zijn om ze allebei privé te verleiden en te verwennen. Hij kreeg het appje niet, dus Janos en ik waren teruggegaan om hem te halen. We gingen allemaal weer naar buiten en praatten nog wat. De vermoeidheid en het lome gevoel door de zon sloeg voor ons beide toe…geen heftige seksavond vanavond. Het was al laat. Dus ik vroeg of we elkaar de volgende dag allemaal op het strand konden ontmoeten. Geen probleem die afspraak stond.
De volgende dag zagen we elkaar in de namiddag op het strand. Het was een perfecte zonnige dag met aangename temperaturen. Wij troffen elkaar rond 16.00 uur en zette zijn strandstoel naast mij aan de rechterkant, terwijl mijn man aan de linkerkant zat. Het was niet meer zo druk op het strand. We praatten een beetje tot ik vond dat het tijd was om de festiviteiten in onze kamer te beginnen.

Ik had gewoon zin in een stevige vrijpartij. Gisteren was ik te moe. Ik vertelde hen beiden dat ik zou appen wanneer ik klaar was, en toen vertrok ik om te gaan douchen en mezelf voor te bereiden op een avond van wellustige, intense seks met beide mannen.
Ik douchte en kleedde me sexy aan in een zwarte kanten outfitje en lekker ruikende body crème. Ik zette de sfeerkaarsen aan in de kamer en appte mijn man dat ik er klaar voor was. Ze verlieten allebei het strand en kwamen naar de kamer. Janos douchte eerst, en mijn man volgde hem. Terwijl mijn man onder de douche stond, kwam Janos naar me toe op het bed en zei dat ik er heerlijk uitzag. Hij knielde aan de kant van het bed en deed mijn benen uit elkaar en likte me. Zijn tong vond mijn clitoris en hij begon me te likken. Hij vroeg of het goed was dat hij dit deed terwijl mijn man onder de douche stond. Ik mag voor mijn man alleen daten met zijn weten.

Mijn man kwam ook uit de badkamer en kwam naar het bed. Ik serveerde hen beiden drankjes en maakte er een voor mezelf. Ze kwamen allebei naar me toe en begonnen me van beide kanten te kussen. Een stond voor mij en de ander achter mij…heerlijk gevoel. Ze zogen allebei mijn borsten, deden zich tegoed aan mijn tepels en betastten mijn hele lichaam terwijl ik zeer opgewonden raakte. We verhuisden naar het bed. Zelf vindt in het zoenen wel belangrijk…de trigger om echt lekker geil te worden…als ik dat al niet ben. Ik ging op de rand van het bed zitten en beide mannen gingen voor mij staan. Vlak voor mijn gezicht zag ik twee harde pikken die elkaar bijna raakte. Zachtjes nam ik ze om de beurt in mijn mond en pijpte ze zacht en keek af en toe even omhoog naar hun gezicht. Beide genoten er van. Ik probeerde om beide pikken gelijktijdig in mijn mond te nemen maar dat lukte niet. Het was een beetje lachwekkend en we moesten alle drie lachen.
Ik ging op mijn rug liggen terwijl Janos zijn pik voorzichtig in mijn mond stak, en mijn man begon mijn lichaam te kussen, zijn weg naar beneden makend naar mijn druipende kutje. Hij was erg opgewonden toen hij naar mij keek …ik met Janos zijn pik in mijn mond. Dat pijpen was heerlijk…Terwijl mijn man aan mijn clit zoog, stak hij zijn lange vingers in mij waardoor ik al snel klaarkwam terwijl hij mijn kutje met zijn mond verslond. Ik zoog steeds harder aan Janos zijn lul. Toen nam mijn man een grote vibrator en plaatste hem op mijn clit. Wij gebruiken dit niet vaak maar af en toe is het wel erg lekker.

Janos reikte voorover en trok mijn schaamlippen uit elkaar terwijl mijn man mijn clit begon te plagen met de intense vibratie op volle kracht. Ik kwam weer klaar door al die stimulatie. Ik was klaar om geneukt te worden. Heel erg klaar.
Ik draaide me om en nam de lange dikke harde lul van mijn man in mijn mond. Janos kwam in positie achter mij en zo nam hij mij van achteren terwijl ik op mijn knieën zat. Ik begon de harde pik van mijn man te pijpen. Hij keek toe hoe ik hem pijpte terwijl Janos harde pik van achteren in mijn kutje drong. Hij begon hard in me te stoten. Beide mannen genoten ervan om mij gevuld te zien met hun pikken in mijn mond en kutje. Ze wisselde vaak en draaiden mij in alle standjes. We gingen voldaan alle drie naast elkaar op bed liggen om bij te komen.
Nu kwam mijn fantasie weer bovendrijven en ik klom bovenop de pik van mijn man en stopte hem in me. Janos stond op en ging achter mij staan en bewerkte mijn kontje. Ik wou hun ook daar voelen. Na een poosje deed hij een condoom om met extra glijmiddel en stopte hij zijn pik in mijn kont. Zonder waarschuwing wel…Hier was het moment waar ik zo lang naar uitgekeken had. DP was een fantasie van zowel mijn man als mij. Beide pikken klopten hard deze keer. Janos zijn pik was iets kleiner dan die van mijn man, maar hij gleed gemakkelijk naar binnen en groeide naar zijn maximum in mijn trillende kont. Terwijl hij zijn pik in en uit begon te pompen, bereed ik de pik van mijn man terwijl hij naar mijn gezicht keek. Dit was heerlijk en wilde dit altijd eens doen. Thuis wel met een dildo gedaan maar dit wat toch wel anders. Ik was vervuld van vleselijk verlangen en genot. Het was euforisch. Ik ging op in een gelukzaligheid die ik nog nooit had gekend. Ik weet nog dat ik zo opgewonden was dat ik kreunend en gillend van genot zei: "Ik zou dit de hele dag kunnen doen!" (Grote mond natuurlijk) Het was heerlijk. Ze neukten me allebei harder en harder. Ik wilde niet dat ze stopten.


Terwijl de opwinding voort duurde, wilde mijn man bovenop mij komen. Janos bewoog zich om mijn telefoon te pakken om foto's te maken van mijn man die mij neukte. Mijn man haalde mijn roze vibrator tevoorschijn met de onderkant naar mijn kutje gericht voor clitorisstimulatie. Hij bracht de vibrator in mijn kutje en dan zette zijn pik ernaast op de top en begon te stoten in mij. Janos filmde en maakte foto’s ons vanuit alle hoeken. Natuurlijk wel zonder gezichtsherkenning. Hij legde elke stoot vast.
Wetende dat we bekeken en gefilmd werden maakte het nog opwindender. Terwijl ik nog een keer gilde van extase, en heerlijk klaar kwam merkte ik dat mijn man in mij klaar kwam. Hij kwam harder klaar dan ooit, grommend en kreunend. Het was een zeer lang orgasme oor hem. Terwijl hij hulpeloos boven op mij lag, trok hij zich terug en haalde toen de vibrator tevoorschijn druipend van zijn sperma. Het was allemaal opgenomen op mijn telefoon. Zo heet en geil dit alles.

Toen zei hij tegen Janos dat hij me moest proberen te neuken met de vibrator in mijn kutje. Janos had dat nog nooit geprobeerd en vroeg of ik het nog een keer aankon. Mijn man verzekerde hem dat ik meer dan capabel was om zowel zijn lul als vibrator te ontvangen. Ik was wel gewend om een forse pik te ontvangen. Terwijl mijn partner hem aanmoedigde, groeide zijn opwinding opnieuw. Na een tijdje gaf Janos mijn man de telefoon om hem en mij te filmen terwijl we neukten. Hij verwijderde de vibrator en begon mij eerst heerlijk lekker lang te beffen. Hij zal wel nog wat zaad proeven maar dat maakte schijnbaar voor hem niks uit. Hij deed het echt lekker en toen begon hij mij rustig te neuken. Mijn man kreunde terwijl hij door de lens zag hoe Janos pik in en uit mij ging. Ons ritme samen was super hij wist wat hij moest doen en dat was heerlijk. We kwamen samen op een hoogtepunt wat voor mijzelf heel intens was. Ik voelde hoe Janos bijna klaar kwam…Toen trok Janos zich terug en verwijderde zijn condoom. Hij streelde zijn pik krachtig totdat hij over mijn tieten begon te spuiten. Het hele vocht over mij heen hmmmm. Echt super. We kreunden alle drie samen. Ik trilde nog na van genot. Janos reikte naar beneden en kuste me toen hij van me af ging. Ik heb beide pikken nog lekker schoon gepijpt tot de laatste druppel.
Deze hele ontmoeting duurde ongeveer 4 uur. Geen wonder dat ze zeggen dat de tijd vliegt als je plezier hebt. We kunnen niet wachten om het nog eens te doen.
Deze vakantie kon niet meer stuk. Zo hebben wij een paar keer samen afgesproken voor een trio maar ik heb ook alleen met Janos afgesproken met medeweten van mijn man.
Objavio/la geilstel1326
Pre 2 godine/godina
Komentari
15
ili se da biste objavljivali komentare
geilstel1326
za MorePeter : Thanks
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
MorePeter
Heerlijk om te lezen.
Odgovori
Geil geschreven. Ga er helemaal in op. Zon & strand zijn heerlijke ingrediënten :smile:
Odgovori
wow super verhaal
Odgovori
Daar’krijg je toch een lekkere harde van , mmm
Odgovori
Wat een super geil verhaal met erg veel hoogtepunten…..😉
Odgovori
slankeman
Hmmmmmmmmmmmmmm
Odgovori
geilstel1326
za mrspritzer : Haha lekker toch. :smile:
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Wat een geil avontuur…, zit hier nu met een paal
Odgovori
geilstel1326
za ger67 : Thanks
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Lekker verhaal
Odgovori
Die fotos wil ik wel eens zien ?
Odgovori
geilstel1326
za Lood10 : Dank je 
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Lood10
Mooi verhaal!
Odgovori
Heerlijk geile story 
Odgovori