A very lovely date. It realy Happened

“Once upon a time there was”

Oh nee het was geen sprookje maar wel degelijk gebeurd!!


Wij hebben een profiel op dit wel bekende forum. We zochten niet bewust meer want ik (vrouw van dit koppel) had het een beetje opgegeven om een leuke (vaste) man te vinden. BTW zoeken wij nog steeds een leuk hetero koppel en dat blijft ook zo.
Wij zijn beide 100% hetero. We zochten een man, liefst een vaste man, die we dan vaker zouden willen/kunnen ontmoeten. Echt ik overdrijf niet, we krijgen dagelijks veel uitnodigingen. Serieuze en leuke verzoeken maar ook minder leuke mannen/koppels. Mensen die ons profiel gewoon niet (goed) lezen. Maar niettemin nu verder met mijn verhaal.

Op een dag was ik gewoon weer aan het kijken op X. Dat doe ik/wij wel dagelijks. Even kijken of er leuke geile dingen tussen staan. Helaas is hier niet meer veel mogelijk. Ik had bij onze status geschreven dat wij naar de Kamasutra beurs zouden gaan. Het was al jaren geleden dat we geweest waren. Nou die beurs was -voor ons- weggegooid geld. 10 x niks. Voor ons echt de laatste keer. Ik kreeg op X een reactie/vraag van een man of er een datingroom/swingerscafé was. Dat wist ik niet meer en vertelde dat ook aan die man. Ik kreeg een gewoon nette opmerking erover met nieuwe vragen. Hij was er vroeger ook al eens geweest. Hier heb ik nog kort op gereageerd. Verder hebben we nog niet gechat maar dat kwam vrij snel daarna. Hij vroeg een beetje wat onze voorkeuren waren en of wij daar nog iets “gescoord” hadden. Nou nee dus maar het was ook niet onze reden om daarheen te gaan. We hebben wel “gescoord", bij elkaar. Onderweg heerlijk gefriemeld bij elkaar en thuis heerlijke seks gehad.

Langzaam bouwden we de frequentie van chatten uit. Dit was in september 2022. Redelijk recent dus nog maar. Hij vertelde dat hij niet direct aan het zoeken was maar eigenlijk meer om te kijken en ideeën op te doen, maar hij reageerde gewoon op ons.
Wat ik zo gemerkt heb aan hem is dat hij een leuke rustige lieve man is. Soms heerlijk naugthy en geil in zijn schrijven. Hij was voor zover wij konden oordelen een “normale“ man die geen grof taalgebruik had, gewoon echt normaal. We hebben dit hier namelijk ook anders meegemaakt. Ik kon heel makkelijk met hem praten en had tijdens het chatten er ook een goed gevoel over maar nog niet gelijk aan hem verteld.
Omdat wij hier ook meerdere verhalen hebben staan ging ons gesprek snel daarover. Hij vond ze heerlijk om te lezen. Ik vertelde hem dat ik het zelf ook heerlijk vond om te schrijven en er ook echt opgewonden van werd. Die uitwerking had ook effect op mijn man. Dus het mes sneed aan twee kanten.
We gingen weer snel verder met chatten over mijn/onze verhaaltjes…en ik voelde toch wel iets van een klik. Maar dat kan wel snel met chatten.
Wij zijn zeker geen bedhoppers en ik vertelde over onze eerdere triootjes…dat was super goed bevallen op een trio na dan. Hij vertelde ons dat hij ook nog niet echt gedate had via X. Ook vertelde ik hem over wat wij graag willen. Bij het lezen van onze verhalen werd hij toch behoorlijk geprikkeld haha…wat natuurlijk leuk en geil is om te horen. Zo hebben wij nog vaker gechat wat resulteerde dat we op een gegeven moment ook onze namen noemde. Iets wat wij eigenlijk niet zo snel deden. Het klikte best goed en we kwamen erachter dat we op veel punten hetzelfde dachten. Ik/wij kregen er een goed gevoel over.
We begonnen steeds intiemere vragen aan elkaar te stellen. Wat wel en niet zou kunnen “gebeuren“. We lieten onze fantasie los en spraken vrij erover. Voor hem zou een triootje namelijk de eerste keer zijn.
Tijdens de chat vertelden wij hem hoe wij daten.Voor ons werkt het prima om eerst een kennismaking in te plannen om zo erachter te komen of er een klik is en of het wat kan worden. Zo weten wij samen of wij echt een date kunnen plannen. Wij hebben namelijk ook vervelende kennismakingen gehad. Daarna begonnen wij elkaar te beschrijven om zo een beeld van elkaar te hebben.
Hij kon zich hierin vinden en uiteindelijk spraken wij met hem af over een kennismaking en om samen wat drinken. Agenda’s getrokken en een datum gepland. Dit was half oktober '22 en Boem …. Dit was dus heel snel geregeld.Met z'n drieën dus. We hadden afgesproken in de lobby/bar van een groot hotel.. Dan valt alles niet zo op want het is altijd druk daar. Wat ik vermoedde was ook zo, namelijk een leuke lieve man zoals hij ook overkwam met chatten. En ja, er was zeker een klik. Ik werd wat week toen hij naar mij keek…. Ik weet niet of mijn man dat gezien had.
Hij ging tegenover mij zitten. We keken vaak naar elkaar en ik was verbaasd over de klik die we voelden. Ik voelde ook dat ik geil begon te worden en mijn man had in de gaten dat ik hem wel leuk vond. Dat was voor mijn man een teken dat het goed zat dus daar reageerde hij ook op. We hebben gezellig zitten te kletsen en het voelde gewoon goed. Verder ook geen fysiek contact geweest behalve een korte afscheidskus op de wang. We hebben afscheid genomen en zijn weer richting huis gegaan. De reactie bij mij was duidelijk te merken…door mijn reactie hierop werd mijn man ook lekker geil. In de auto heb ik de date een berichtje gestuurd dat het goed voelde en we verder wilden met hem. Hij was het er helemaal mee eens. Het was wederzijds. De klik was er.
Eenmaal thuis hebben we toen heerlijk geneukt en ook gepraat over de kennismaking. Wij klagen zeker niet over ons libido…wij beide zijn chronisch geil (ik denk de date ook) hahaha. Het was een succesvolle kennismaking dus er kwam zeker een echt date.
De opvolgende weken waren we weer aan het chatten. Het overgrote deel van het chatten deed ik maar ik hield mijn man wel op de hoogte. Regelmatig las hij ook de berichtjes van ons. Dagenlang hebben we elkaar gek en geil gemaakt…en we doen dit eigenlijk nog steeds. We reageren behoorlijk op elkaar tijdens een chat. Dat had thuis ook z’n voordelen. Het was heerlijk. We spraken uit wat we graag wilden doen bij de date. Goed om dit voor de echt fysieke date af te spreken.
Dus op naar de echt date. Deze stond op 25 november'22 gepland. Wij verheugden ons alle drie erop.

Wij hadden een kamer geboekt in een goed hotel. We mochten eerder de kamer op en deden wij ook. Beide lekker opfrissen, om gekleed en wat drinken. Heerlijke kriebels in de buik hahaha niet alleen daar.
Mijn man ging onze date ophalen. Samen kwamen ze binnen en we begroeten elkaar. Beetje vreemd nog maar snel was het ijs gebroken. We zaten kort en toen ging hij zich opfrissen in de badkamer. Ik had inmiddels ook minder kleren aan namelijk een zwart pakje met zwarte kousen maar zonder slipje en de mannen droegen een boxer. Ik ging op de rand van het bed zitten en al snel kwamen de mannen naast mij zitten. Aan elke kant een lekkere vent. Fijn gevoel over dit alles. Langzaam begon ik met hun te zoenen, een voor een…en ik voelde al handen over mijn lichaam gaan. Rug, nek, benen… Ik deed ook een hand op hun benen. Iets later draaide ik mijzelf om naar “mijn date “en zoende hem wat langer. Heel intens gingen wij iets verder op bed liggen. Heerlijk aan elkaar zitten gefriemel hier en daar. Hij kon heerlijk zoenen en was heel teder…met alles.
We waren nog redelijk aangekleed en ik kon de dikke bobbel in de boxer duidelijk zien. Daar kon ik mij dus op verheugen. Ik legde mijn hand op zijn boxer en hij trok de boxer uit. We hebben een lange tijd heerlijk gezoend. We bleven zoenen tot de spetters er vanaf vlogen…zo lekker. Mijn lekkere man ging op afstand kijken en genoot er zichtbaar van. Ik keek regelmatig zijn kant op en zag een Big smile daar haha….
Voor iemand die dit voor de eerste keer deed (triootje) wist hij het precies goed te doen. Hij raakte de goede snaren. Ik was er blij mee.
Na de lekkere zoensessie ging hij mij overal zoenen…mijn nek, mijn borsten en zo langzaam via mijn buik naar beneden. Langs de binnenkant van mijn benen ging hij richting mijn lipjes die al best goed nat en opgezwollen waren. Zachtjes kreeg ik een likje erover en dat voelde als een elektrische shock. Ik voelde af en toe een vinger naar binnen gaan. Veel spanning daar en ik voelde het in mijn hele onderlijf. Zacht begon hij mij te likken en het was heerlijk en ik genoot intens. Inmiddels kwam mijn man erbij op de rand van het bed en ik heb hem kort gepijpt…kon dat niet weerstaan. Daarna ging hij wat op afstand staan om te kijken. Nadat de date mij klaar had gebeft hebben we weer gezoend. Hij ging op zijn rug liggen en ik heb hem gepijpt. Dit was niet zolang omdat ik merkte dat hij op springen stond mede door alle spanning wat het met zich meebracht. Gezonde en lekkere spanning. Toen hebben wij samen heerlijk geneukt langzaam en steeds wat intenser en dieper. Ik voelde ook dat hij niet veel nodig had om klaar te komen en ik ook niet. Het was echt heerlijk en we gingen lekker breed op bed liggen en lekker uitpuffen.

Ondertussen was mijn man ook botergeil geworden en liep naar ons toe en ik heb hem een poosje gezoend waarna ik hem begon te pijpen. Ik vind pijpen namelijk super lekker om te doen. Ik stopte en vroeg hem mij te neuken. Mijn date kwam richting het bed en ging op de rand zitten terwijl wij aan het neuken waren begon ik hem te pijpen. Mijn man en ik kwamen beide snel klaar. Ik voelde dat mijn man zijn lul uit mijn kutje haalde en ik draaide mij volledig om naar mijn date om hem verder te pijpen. Hij vond het niet erg. Bij deze sessie was mijn man op afstand alles aan het bekijken.
Na een poosje voelde ik dat mijn man inmiddels met zijn hoofd tussen mijn benen was gaan liggen. Dus ik werd onder het pijpen verwend en kwam lekker klaar. Ondertussen was ik mijn date nog aan het pijpen. Hij stopte en ging mij direct neuken. Mijn man ging nu aan de rand van het bed staan zodat ik hem nog kort kon pijpen onder het heerlijke neuken met mijn date. Dit is nog steeds een fijn en geil gevoel, een man pijpen en door de andere geneukt worden. Een beter scenario bestaat niet.
Alle drie verzadig gingen we op de bank zitten om even wat uit te rusten, te drinken en te kletsen. Ik zelf zat op de rand van het bed en mijn date kwam snel weer naar mij toe om mij te zoenen. Ik houd hier namelijk erg van en dat had hij wel begrepen. Hij had weer de smaak te pakken. Ik stribbelde ook echt niet tegen hoor. Zo ging langzaam de 2e sessie van start. Ik werd weer op allerlei manieren verwend waaronder veel zoenen met beide mannen. Even later ging ik de beide mannen ook weer pijpen om ze zo weer op een lekker formaat te krijgen. Dat lukte ook prima. Ondertussen was ik weer super geil geworden en ik wilde ook graag weer geneukt worden…en heb dat ook gezegd. Zo werd ik kort gebeft om te kijken of ik wel nat genoeg zou zijn en voelde zijn vingers langs en tussen mijn lipjes hhmmmm.
Die natheid is bij mij gelukkig nooit een probleem en mijn clitje en lipjes waren ook behoorlijk op gezwollen door al dit gefriemel. Wij hebben ook nooit een gel o.i.d. nodig.
Er werd gevraag hoe ik graag geneukt wilde worden en ik zei van achteren Doggy Style. Dus ik ging op de rand van het bed zitten en leunde voorover en zo bood ik mijzelf aan.
Mijn date neukte mij lang en dit was super lekker. Steeds sneller en dieper. Mijn man stond lekker op een afstand te kijken en ik keek hem aan. Hij glimlacht terug. Ik trilde gewoon van opwinding. Wij gingen helemaal op in dit spel op genoten erg van en kwamen tegelijk klaar.
Mijn date haalde zijn lul uit mijn kutje nadat hij was klaar gekomen, stapte opzij en mijn man kwam achter mij staan en duwde zijn harde lul in mijn verzadigd kutje en we begonnen nogmaals met dit liefdesspel. Ik voelde tussendoor dat mijn borsten werden gemasseerd onder het neuken door mijn man. Het was echt lekker om te voelen. Voor mijn was het ook heerlijk om zo vaak klaar te komen. Natuurlijk hoopte ik dat het voor de heren net zo fijn was als voor mij. Zo aan hun gezichten te zien denk ik van wel. Na dit alles hebben mijn date en ik nog heerlijk gezoend. We waren alle drie heerlijk ontspannen.
We zaten nog een poosje te kletsen en wat te drinken toen wij toch graag wilden gaan douchen. Eerst mijn date en toen die klaar was gingen wij ook een voor een. We namen afscheid met een kus en glimlach. Mijn man begeleide hem daarna naar buiten en kwam ook terug met een glimlach. Hij had duidelijk genoten van alles. Van de date wist ik het nog niet voor 100% zeker. Zo goed kon ik hem nog niet. Maar gezien zijn reactie op alles was het prima bevallen. Voor mij zat er zeker een herhaling in. Het is een rustige, lieve tedere man.
Wij zijn daarna samen met z’n tweeën nog een hapje gaan eten. We hebben onder het eten nog veel gekletst over deze geile avond en hoopten ook dat het bij de date ook zo aanvoelde. Toen wij terug waren op de hotelkamer hebben wij nog wat verteld en tv gekeken. Ik heb kort nog gechat met de date en die was ook erg tevreden hoe alles was verlopen. Alle drie blij en verzadigd gevoel ermee en zeker voor herhaling vatbaar. Deze avond was zo lekker geil geweest en mijn man en ik hebben als afsluiting nogmaals geneukt. Om er zo over te praten was fijn en we werden gewoon weer geil. Zo lekker. Voor ons alle drie nu op naar een nieuwe date. Wij zelf bleven die nacht in het hotel en hebben het nog vaak over deze middag/avond gehad.

Bar Date with same guy
Na onze fysieke date hadden wij, voornamelijk ik, nog dagelijks contact met hem. Ik heb heel vaak ook hele geile gesprekken met hem. Hij was er mee eens om een vervolg in te plannen. Hij liet ook merken dat het erg goed bevallen was en zich weer verheugde op het vervolg zou zijn. Wij beide hadden een goed gevoel over hem. Hij deed zich ook niet anders voor als dat hij overkwam met chatten. De december maand was druk voor hem en ook voor ons. Het duurde wel nog 2 maanden voor deze nieuwe afspraak zou zijn. Dat vonden wij wel erg lang. Wij besloten om tussendoor nog een keertje wat te drinken met ons drietjes in december '22. Dus we spraken iets af en troffen elkaar weer. Mijn man ging tegenover mij zitten en toen hij binnen kwam hij naast mij zitten. Fijn. Samen hadden wij een leuk geanimeerd gesprek en we glimlachten allemaal veel. Gossie hoe zo dat? Hahaha. We keken elkaar ook weer geil aan denk ik. Omdat wij naast elkaar zaten deed hij af en toe een hand op mijn knie en ik bij hem.
Wat een lekker tintelend gevoel gaf dit bij mij. Ook raakte hij mijn rug aan en ik deed dit ook bij hem. Beetje fysiek aanraken. Ik hou er erg van en hij schijnbaar ook.
Mijn man ging kort even weg om een telefoontje te plegen en toen draaiden we naar elkaar toe en zoende kort. Opnieuw spanning bij mij. Na een paar gezellig uurtjes namen we afscheid en liepen samen naar de uitgang. We waren best netjes gebleven. Mijn man ging onze auto halen die verderop stond en mijn date en ik bleven staan en hij pakte mij stevig vast en zoende mij heerlijk. Dit was ook even nodig. We namen daarna echt afscheid en gingen op weg naar huis. Natuurlijk hebben wij in de auto gepraat over deze avond. Wij vonden dat deze avond ook geslaagd was. Ook deze keer waren wij weer super geil geworden want mijn man had gezien dat hij mij af en toe streelde over mijn knie, rug en benen. Thuis gekomen heb ik nog kort gechat met hem en hij vertelde dat hij ook behoorlijk opgewonden was geworden van dit alles. Voor ons was het weer een lekker kick en hebben later nog heerlijk geneukt. Hij zei dat hij die avond met zichzelf gespeeld had om de druk eraf te halen. Dus op naar de volgende geile date eind januari. Wij verheugen ons alle drie erop.

Maar toen….
Het duurde ons weer te lang om elkaar te zien voor de date in januari. Toen zei mijn man “spreek dan nog een keertje af tussendoor”. Maar hijzelf kon niet door een te drukke agenda dus ik zou dan alleen gaan. Dat vond hij geen probleem en zelfs wel erg geil. Op dat punt vertrouwen wij elkaar. Geen probleem dus. Begin januari zouden hij en ik dus weer wat gaan drinken. Ik was op weg naar het hotel erg opgewonden. Eerder op de chat had hij al gezegd dat hij ook opgewonden was. Wij ontmoette elkaar bij een hotel en ik wachtte op hem voor het hotel. Hij was mooi op tijd en we gingen samen naar binnen. Daar zochten wij naar een plekje in de lobby. Het was best druk en daardoor weinig vrije plaatsen. Gelukkig vonden we een plekje om te zitten. We bestelden een bakkie koffie en begonnen weer lekker te kletsen over van alles.Over de afgelopen feestdagen en komende vakantieplanningen. Af en toe weer een handje ergens leggen en voelen. We bleven erg netjes. Kusjes geven en gewoon lekker elkaar aanraken en dat voelde goed. Onder de tafel heb ik steeds zijn hand op mijn knie gevoeld en ik deed mijn hand ook op zijn knie. Het was een vertrouwd gevoel. Ik voelde mij van begin af aan goed bij hem. Hij was wie ik dacht dat hij was. Lief en bezorgd. Echt een leuke man. Zo kletsen we een paar uurtjes. Het was gezellig en relaxt.
Na ruime 1,5 uur liepen we samen naar de parkeerplaats. Eerst naar mijn auto en daar hebben we nog stevig gezoend. Het was heerlijk. En net toen ik mijn sleutels wilde pakken en hij wilde weglopen kwam hij terug en pakte mij weer stevig vast kuste mij nog een keertje heel intens. PPfff de stoom kwam uit mijn oren. Ik was inmiddels super geil geworden…zo werkt het bij mij. Lekker zoenen dan lekker geil. We groeten elkaar en gingen op weg naar huis. Ik voelde dat mijn slipje behoorlijk nat was geworden. Thuis gekomen heb ik mijn man over de app in geuren en kleuren beschreven wat wij gedaan hadden en hij werd daar flink geil van terwijl er niks seksueels gebeurd was. Alleen al de spanning daarom heen was al super. En zeker geil voor ons alle drie. Toen ik thuis was heb ik nog gechat met mijn date en hij vond het ook fijn en ook geil. Hij vertelde mij dat hij zo opgewonden was dat hij zichzelf heeft aftrokken.
Bij ons had het ook weer een goed uitwerking. Nadat mijn man thuis was gekomen zag hij het al aan mij dat ik geil was. Ik was klaar voor een spetterende finish van deze avond.
Hij kreeg snel zijn drankje voorgeschoteld en heb hem nog nooit zo snel naar boven zien gaan. Wij hebben heerlijk geneukt met een heerlijk voorspel. We waren beide zo opgewonden het moest gewoon. Voor ons tweetjes is dit een heerlijk extraatje en een grote stimulans voor onze relatie. Onze relatie is heerlijk zo. Dus bij de volgende date met hem nog uitgebreider. Meer dingen proberen pauze inlassen etc. en dan met ons drieën een hapje te gaan eten en na terugkomst weer verder gaan. Met deze man voelt het super goed aan. Ik ben benieuwd hoe dat gaat verlopen.
Of er nog een keertje een kans inzit voor een “gewone” koffie date voor wij elkaar weer zien eind januari is af te wachten. Kijken of onze agenda’s het toelaten. Dit was in ieder geslaagd.
Objavio/la geilstel1326
Pre 1 godinu
Komentari
30
ili se da biste objavljivali komentare
geilstel1326
za jako01 : Wij zijn niet geïnteresseerd. Bedankt voor je reactie.
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Prachtige verhaal door  jullie geshreven. Ik  denk dat  jullie samen ook een prachtige koppel (  nu prachtige trio koopel )  zijn ?
Odgovori
za jongejongen91 : liefde kan ook meervoudig zijn . PlyAmory
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
superb, that was a meet that you all enjoyed
Odgovori
nllvr
lekker verhaal 
Odgovori
MorePeter
Heerlijk verhaal. Ja, zo kan zoiets verlopen. Ik heb ook gemerkt dat de beste contacten ontstaan als je niet meer aan het zoeken bent. De spanning van "moeten" is dan weg en iedereen is veel rustiger in de opbouw. Je leert elkaar echt kennen. En dan hoeft het ook niet iedere keer in bed te eindigen.
Ik hoop dat jullie nog vaak samen zijn geweest.
Odgovori
Wat een fantastisch verhaal. Heerlijk om te lezen hoe jullie met z' 3e, en daarna/later ook met z'n 2en dit geile avontuur zijn aangegaan. Ik kan mij zo ongeveer voorstellen hoe ontzettend lekker dit voor jullie allemaal is geweest. Tegelijkertijd, nou ja, dat kunnen jullie vast zelf wel invullen. Bedankt voor het dele van deze heerlijke ervaring. X, B.
Odgovori
merlinhamster
mooie ervaringen.... dank voor het delen
Odgovori
geilstel1326
za XIIIor : Thanks
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
XIIIor
Wonderful ! It seems you found a very good lover. This story is very exciting …can’t wait for the next one 😉
Odgovori
mmmbrunettes
mmm wat een heerlijk verhaal, als of ik er zelf bij was zo lekker geschreven mmm
Odgovori
geilstel1326
za mrspritzer : Dank voor je reactie
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Heerlijk verhaal, geil. Top dat t zo klikt en dat jullie er samen zo van kunnen genieten. Ik werd er in ieder geval heel opgewonden van
Odgovori
geilstel1326
za tantramonk : Thanks
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Gefeliciteerd, dat het zo klikt met elkaar!
Odgovori
geilstel1326
za Henkie92 : Yep was het ook. En gisteren avond vervolg erop gehad. Was super 
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Heerlijk verhaal over jullie fijne en lekkere date ervaring 
Odgovori
geilstel1326
za Kyrios1976 : Haha ....👍
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
chatking
heerlijk verhaal!! mooi beschreven
Odgovori
LustslaveNL
Een heerlijk en vooral mooi beschreven verhaal. Uitsluitend de complimenten xx
Odgovori
Kyrios1976
za geilstel1326 : Like a morning coffee!
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
geilstel1326
za Halloooo : Dank je komt goed
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Mooi dat dit zo kan, veel plezier!
Odgovori
geilstel1326
za Kyrios1976 : Thank you su much was very exciting to write it to. Great fun here.
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Kyrios1976
100% exciting!
Odgovori
geilstel1326
za jongejongen91 : Dank je wel voor de leuke reactie. Verliefd? nee, gewoon een lekker gevoel :smile:
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Mooi en beeldend geschreven! Kan me goed indenken hoe je t ervaarde, hopelijk raak je niet verliefd hihi! Ben benieuwd naar het vervolg! 
Odgovori
Lood10
za geilstel1326 : Nee, nog niet. Het eerste doel is Simone een fijn contact laten opbouwen met een voor haar aantrekkelijke man.
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
geilstel1326
za Lood10 : Ja was echt heerlijk dit. Jullie doen dat niet samen?
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Lood10
Spannend verhaal en tof dat jullie dit samen kunnen meemaken.
Odgovori