Jong koppeltje ziet leuke knaap in het zwembad

In het zwembad van de gemeente zitten Amber en Arne samen aan de rand.,hun voeten bengelend in het water.
Amber (drieëntwintig jaar) heeft donkerblond haar en draagt een zalmkleurige bikini. Zonder motief, zo worden haar tepels en grote tepelhoven geaccentueerd. Haar kleine bovenstukje zet dan weer haar C-cup in de verf. Ze weet dat Arne daar opgewonden van raakt. Niet alleen om zelf te kijken, maar ook andere mannen. Het bikini broekje, dat aan de zijkant dichtgeknoopt is met lintjes, is iets ruimer. Dit omdat haar vriendje gek is op haar schaamhaar. Hij streelt het iedere dag. Boven de bikinilijn is overal glad.
Haar hoofd ligt op zijn schouder. Hij draagt een kleine, blauwe Speedo, die zijn geslachtsdelen mooi aftekenen. Zelfde leeftijd en bruin haar, half lang. Borsthaar in dezelfde kleur, en vanuit zijn zwemslipje kruipt zijn schaamhaar omhoog tot aan zijn navel. Enkel zijn zakje is getrimd, zodat zijn ballen extra gevoelig zijn wanneer ze aangeraakt worden. 
Zijn vriendin heeft daarnet onder water een aantal keren zijn pik gestreeld. Meestal mondt dat uit in kleedhokjesseks.
Hij: "Zie je dat jong gastje daar aan de overkant?"
"Ja, hij bekijkt mij de hele tijd."
"Doet me denken aan de vorige keer in het park." 
"Toen ik achter een boom mijn blouse opendeed voor een gast."
"En je hem schaamteloos je blote tieten liet bewonderen."
"Ik hoor je al schoorvoetend afkomen; je wil dat ik mijn bikinitopje voor hen uit doe?"
Hij ondeugend stilletjes: "En de rest ook?"
"Ow, alles uit?"
"Och het zijn maar twee kleine lapjes stof hoor."
"Je probeert me uit te dagen, niet?"
"Nee hoor, Amber. Uitdagen is iets helemaal anders."
"Jaja, zal wel."
"Wil ik jou eens uitdagen?"
Ze kijkt hem recht aan: "Doe maar."
"Wel, zou je hem zo ver kunnen krijgen dat hij je neemt." Pretoogjes.
Ze kijkt naar het gastje: "Knap lijf heeft ie wel."
"En ik zal er natuurlijk bij zijn on te controleren of je niet vals speelt."
"Haha, of gewoon omdat je mij altijd al eens genaaid wil zien, vettige gast."
Als de jongen ziet dat ze beiden naar hem kijken, draait ie vliegensvlug zijn hoofd weg.
Arne: "Hij kijkt de hele tijd naar jou, dus moeilijk wordt het niet."
"Hm, ik zou best wel eens willen zien wat er in die boxer van hem zit."
"En voelen ook toch? Zijn harde lul in jouw lekker pruimpje. "
"Oke, ik probeer het. We beginnen met het begin, mijn borsten."
 
Arne laat er geen gras over groeien, en wuift naar het gastje aan de andere kant van het water. Als deze weeral eens kijkt, draait hij vlug zijn hoofd weg. Maar Arne geeft niet op. Uiteindelijk wordt het kereltje er door de andere badgasten op attent gemaakt, dat iemand aan de andere kant naar hem aan het zwaaien is. Hij kan er niet meer van onderuit. Hij zwemt hen tegemoet.
 
Het jonge koppel ziet hem komen aanzwemmen. Hij heeft kort, bruin haar, een onbehaard nat lijf, en een kleurige zwemboxer. Op zijn borst, als hij al dichtbij is, staat ter hoogte van zijn hart een kleine tatoe 'Rika'.
Een beetje beschaamd zegt hij, watertrappelend onder hen: "Hoi."
De vriend: "Ik heet Arne, en dit is mijn vriendin Amber."
"Ik ben Jakke."
"En Jakke, ben je nu al de hele tijd naar mij aan het gluren, of is naar mijn vriendin?"
"Heu."
"Zeg het maar gerust hoor."
Heel voorzichtig: "Naar jouw meisje."
"En wat vind je dan zo mooi aan haar?"
"Heu, alles, ze is een mooie vrouw."
"Of loer je vooral naar borsten?"
"Ook."
"En naar haar mooie tepels."
Automatisch richt hij zijn hoofd op, om naar haar tepels te kijken. Hij kan de vorm nu goed en van dichtbij zien. Tegelijk beseft hij, dat hij hier nu in het zwembad, naar een onbekende vrouw haar borsten aan het staren is.
Haar vriendje geniet ervan.
Zij redt de jonge knaap: "Hij is jou aan het pesten, Jakke. Ik heb een vraag voor jou: zou je ze eens willen zien?"
"Heu?"
"Zou je mijn blote borsten willen bekijken?"
De vraag overviel hem een beetje. Dat heeft nog nooit iemand voorgesteld. Terwijl hij knikt: "Bedoel je hier?"
“Ja.”
"Maar onder water dan?"
"Nee, gekkie, in het kleedhokje. Niemand kan ons zien, maar let op, wel horen."
En dan Arne tegen de jongen: "En ik zou het ook geil vinden als je aanraakt. Kom, laten we gaan voor de mijne hier helemaal stijf wordt."
Hij heft zijn voeten uit het water.

Er is wel wat lawaai in de kleedhokjes. Ze wachten tot er niemand in de gang is, en gaan bij nummer 27 binnen.
Terwijl de jongen de deur sluit, staat Arne al met zijn rug tegen de muur, zo klein is het. Zijn vriendin leunt met haar rug en kontje tegen hem aan, zijn armen om haar heen. Hij schuurt met zijn Speedo tegen haar bikinibroekje aan: "Ik heb al een stijve, schat."
"Ik voel het, geile aap."
Naast hen gaat een deur open en dicht. Ze moeten stil zijn nu. Er is weinig plaats,en het gastje staat nu vlak voor het koppeltje, alle drie net uit het zwembad en kletsnat.
Terwijl ze iemand horen uitkleden, knoopt Arne in zijn meisjes nek het lintje los. Als hij ziet dat de jongen de buste van de jongedame aanstaart, laat hij de lintjes los. De twee natte en kleine stukjes stof vallen omlaag. Jakke tuurt naar de twee tieten en grote tepels van Amber, zijn piemel begint te jeuken en te groeien. Waaauw, wil hij zeggen, maar het mag niet.
Dan ziet hij haar vriendjes handen van achter haar komen, haar tieten vastnemen en omhoog duwen. Zo worden ze nog groter. Hij kneedt ze, streelt de tepels en knijpt er op.
Hij neemt vervolgens de handen van de knaap vast, en legt ze op de tieten. Ze zijn zacht en in zijn handpalmen voelt hij de tepels. Ook hij streelt nu de borsten, de tepels zijn al hard. Hij heeft een stijve.
Terwijl hij haar verder streelt, kijkt ze hem uitdagend aan.

De deur aan de andere kant gaat nu ook open en dicht. Er gaat zich daar ook iemand uitkleden.
Geil van die gedachte, duwt ze zijn hoofd omlaag. De tiet met grote tepelhof bevindt zich nu vlak voor zijn gezicht. Zonder lawaai te maken, likt hij eraan. Hij likt aan alles wat hij ziet.
Arne wrijft zijn zwemslipje tegen haar kont, hij is hard.
Ze geniet: langs achter haar vriend zijn pik, en aan haar tieten een onbekend gastje. Deze begint er nu op te zuigen, lekker.
Eerst de ene borst, dan de andere. Tijdens het sabbelen op de harde tepels, kijkt Jakke naar beneden. Van tussen haar benen komt haar vriends hand die over de stof van het bikinislipje streelt. Zijn lul is goed stijf nu.
 
Een deur gaat weer open. Iemand verlaat het hokje.
Zonder iets te zeggen, tilt haar hand zijn kin omhoog, ze kijken mekaar in de ogen, Amber opent de mond een beetje, en duwt deze op die van de knul. Hij schrikt even, maar opent snel de lippen. Hij voelt haar tong binnenkomen.
Haar vriendje vindt het pokkengeil. Hij trekt zijn Speedo uit, en laat zijn harde paal vrij. Hij staat in zijn blootje nu. Hij zet zich op het smalle bankje, en plaatst een voet tegen de wand van het hokje. Zo zijn de benen wat open gespreid , en kan hij gemakkelijk zijn ballen strelen. Kijkend naar zijn hete en tongende vriendin.
 
Weer een deur die open gaat. De beide hokjes zijn weer leeg.
Amber fluistert stilletjes in de jongens oor; "Wat denk je, doen we onze broekjes ook uit?"
Zonder op een antwoord te wachten, knoopt ze de lintjes aan de zijkant van het bikinibroekje los. Ze laat het kleinood op haar voeten vallen. Jakke kijkt naar het driehoekig bosje schaamhaar. Met haar hand streelt ze haar poesje.
Hij trekt zijn zwemboxer omlaag, zijn piemel floepte eruit. Gemiddeld formaat, nog onbehaard, het verschil met haar vriend kan niet groter zijn. Lekker lijf. Ze ziet dat zijn pik rechtop staat, en grijpt hem vast. Hij is vrij hard.
Het knaapje valt van de ene verbazing in de andere. Zeker als hij haar hoort zeggen: "Vinger me jongen," ze begint hem af te trekken.
 
Er gaat opnieuw een hokje open, en ze horen stemmen, een koppeltje?
Voorzichtig raakt hij haar kutje aan, het schaamhaar is zacht. Wat later voelt hij haar schaamlippen. Nat zijn ze al van het zwemmen, zijn vinger gaat er soepel in. Als hij er helemaal in zit, bewegen haarheupen een beetje. Tijd om zijn vinger heen en weer te schuiven. Doordat hij haar sneller voelt rukken, schakelt ook hij een versnelling hoger.
Ze draait zich met haar rug naar de deur, Jakke staat nu in de midden. Ze plaatst haar ene been op het bankje, zodat haar benen open gaan. Ze trekt de knaap met zijn pik naar zich toe en loodst zijn eikel tussen haar schaamlippen. Vervolgens grijpt ze zijn kontje vast, en trekt hem helemaal tegen haar aan. Zijn hele paal verdwijnt in haar liefdesgrotje.
Nog voor hij het beseft, is hij die hete loeder aan het naaien.
Haar vriendje vindt het de max en begint zijn keiharde staaf af te trekken. Zijn vriendin staat in haar blootje tegen de deur, een onbekende jonge gast staat haar wat onwennig te neuken.
Hij vind het de mega, en sleurt steeds feller aan zijn harde leuter. Zijn hand is nat van het voorvocht.
De jonge gast merkt het op, en grijpt nu zelf het meisje bij de kont vast, om haar steeds harder te penetreren.
Ze duwt haar lippen op de zijne, kan ze in zijn mond hijgen, dat is stiller.
Haar vriendje kan het niet meer houden. Hij vindt het zo opwindend wat zijn vriendin laat doen, dat hij moet spuiten. Zijn hele onderlijf trekt samen, en hij voelt zijn sperma in zijn paal passeren. In slierten komt zijn zaad eruit, een deel tegen de muur, een deel op de grond.
Zijn vriendin doet er nu alles aan om geen lawaai te maken, ze komt klaar.
En de jongen weet niet of hij in haar kutje komen of niet. Hij durft niets zeggen. Maar wachten gaat niet meer, het is te laat, daar komt zijn jonge sperma. Hij schiet alles in haar pruim. Hij geniet.
 
Daarna ****** ze zich af, van het water en van het zweet, en doen hun kleren aan.
Arne: "Aan de overkant is een terrasje. Iemand zin? Beetje napraten over dit leuke moment."
Ze zien het alle drie zitten, het is immers mooi weer. Ze vertellen wat over henzelf, Amber informeert of Jakke nog maagd was.
"Nee, maar heb niet veel ervaring hoor."
“Rika?'
“Nee, dat is mijn moeder.”
(korte stilte)
Het meisje: "Ik vond het best geil hoor, zo met zijn drietjes in dat kleine hokje."
Haar vriendje: "Wat zouden jullie vinden van een echt triootje, bij ons thuis?
De vriendin en het knaapje kijken elkaar aan.
Hij vervolgt: "Zaterdag, met frietjes!"
"O nee kerel, dat niet."
"Waarom niet?"
"Je hebt me al genoeg uitgedaagd vandaag."
"Het is geen uitdaging, maar jouw belofte. En je weet schat, belofte maakt schuld."
"Oke dan. Maar...je houdt het netjes."
"Je kent me", zegt hij met schijnheilige oogjes.
"Net daarom."
Jakke begrijpt niet waarover het koppel bezig is, maar stemt met plezier in.
 
Zaterdag. De jonge Jakke belt aan.
"Hoi Jakke, het is de vijfde verdieping."
Met een gezoem wordt de voordeur ontgrendeld. Amber doet de deur open, gekleed in een korte, gebloemde kamerjas. Deze hangt losjes, waardoor de jongen ziet dat ze geen beha draagt. Hij ziet ook goed de twee grote tepels die als twee puntjes bijna door de stof gaan.
Ze lacht naar hem en laat hem binnen. Het appartement is niet zo groot, en de woonkamer is bijna helemaal gevuld met een dikke hoeksofa. Daarin ligt een grote sprei.
"Kom, doe maar uit."
Hij doet zijn jasje uit.
Ze lacht naar hem: "De rest mag ook uit hoor." Ze opent haar kamerjas, de jonge Jakke ziet haar mooie borsten. Daaronder draagt ze een minuscule string, die haar schaamhaartjes niet helemaal kan verbergen. Het komt er aan de zijkanten en vanboven uit.
Hij wordt er meteen opgewonden van, en trekt zijn bovenkleding uit. Hij ziet dat zij hem aan het bekijken is. Hij kijkt haar aan en knoopt zijn broek open. Terwijl schopt hij zijn schoenen uit. Hij laat zijn broek zakken. Hij draagt een rode boxer.
Zij doet haar kamerjas uit, en topless neemt ze plaats in de zetel. Ze slaat met haar hand op de zetel, waardoor ze de jongen naast haar uitnodigt. Hij neemt plaats naast haar, en ze omarmt hem meteen.
"Arne komt zo, hij is om frietjes."
"Hij eet blijkbaar graag frietjes."
"Ja, nogal. Maar hij doet het vooral voor de cervela worst."
"Ach zo."
"Denk eens, Jakke.
"Hoezo?"
"Waar denk je dat hij die worst steekt?"
"In zijn mond."
"Ja, maar ´daar' vóór´?"
De knaap zijn ogen gaan open: "Wow! Meen je dat?"
"O nee, je bent al even vettig als hem."
Ze streelt zijn borstkas, en ziet dat ook zijn handen haar tieten opzoeken: "Kus me."
De lippen gaan op elkaar en open, de tongen zoeken elkaar vlotjes. De handen zakken af naar de schaamstreek. Jakke voelt naast het kleine zwarte stukje stof allemaal zachte haartjes. Hij streelt ze.
Haar hand ****** dan weer gretig zijn bokser.  Als ze merkt dat zijn bult groter wordt, gaat ze erin, en grijpt ze zijn groeiende banaan. 
Hij geniet ervan en zucht eens.
Ze stopt het tongen en vraagt: "Wat denk je van een soixante-neuf, nu we toch zitten te wachten?"
"Ik heb daar nog geen ervaring mee."
"Je moet gewoon beffen, ik doe de andere helft. Het is een beetje een combinatie tussen tongen en likken. Kom, doe je boxer uit."
Ze trekt zelf haar string uit. Ze staat nu naakt voor hem, net zoals in het kleedhokje. Hij laat zijn boxer zakken, een groeiende gladde piemel komt tevoorschijn.
De meid legt zich languit op de sofa, ze trekt haar benen op en doet ze open.
De jongen gaat op zijn knieën en overdwars. Zijn lul bengelt boven haar hoofd, en hij steekt zijn hoofd tussen haar benen. Eerst ruikt hij eens aan haar pruimpje, hij wordt er opgewonden van. Hij likt aan de schaamhaartjes, voelt wel een beetje raar aan. Dan steekt hij zijn tong wat dieper en voelt warm en nat vlees, haar schaamlippen. 
Amber: "Je mag ze met je vingers openstellen hoor, dan kun je alles goed zien. En zak eens wat meer door de knieën, dan kan ik met mijn mond aan die lekkere worst van jou."
De knaap doet dat, en voelt meteen een natte tong langs zijn eikel flitsen. Hij heeft het graag. Daarna gaan haar lippen helemaal rond zijn eiken. Hij voelt zijn pik groter worden.
Met zicht op de roze binnenkant van haar kutje, begint hij alles te likken. Hij hoort haar zuchten, verder doen dus.
Amber geniet van de tong van de jongen langs en in haar kut. Als ze voelt dat hij met zijn tong zo diep mogelijk erin gaat, grijpt ze zijn kontje met beide handen vast. Ze trekt het naar zich toe, zijn paal schuift in haar mond en keel.
Jakke: "Mag ik iets vragen, Amber."
"Tuurlijk."
"Ik moet nu iets zoeken, niet?"
Lachend: "Yep, mijn klit. Die zit helemaal bovenaan, voor jou nu onderaan. Nog meer omlaag, nee, ja! Mmm, heerlijk... Als je wil, mag je me in de mond penetreren hoor."
Likkend aan haar liefdesknopje, begint hij haar mond voorzichtig te neuken. Dit vindt hij best geil.

De deur gaat open.
"Jullie zijn al lekker bezig. Heb ik iets gemist?"
Amber duwt de heupen van het gastje omhoog: "Ja, hij heeft mij al in de kont geneukt."
"Meen je dat?"
"Maar nee, paniekeur, dat zou ik jou niet onthouden. Zeg maar eerst 'goeiedag´ tegen onze geile bezoeker."
"Hoi Jakke, smaakt ze lekker?"
De jongen komt van tussen Ambers benen, en recht zich. Arne komt naar hem toe en kust hem op de mond. Het is een lange kus. De lippen gaan open en hun tongen raken elkaar een moment. Hoewel Jakke nog nooit een man had gekust, gaat hij er meteen op in.

Arne zet de pak van de frituur op de plaid in de sofa. Terwijl zij het pak open maakt, gaat hij helemaal uit de kleren. Hij haalt drank uit de koelkast, en enkele sauzen. Hij neemt een diep bord en vult het met mayonaise. Eenmaal alles op de plaid gezet, neemt ie ook plaats op de bank.
Hij schurft zich tegen de gast aan: "Neem maar."
De jonge Jakke, die nu tussen het koppel zit: "Zo veel mayo."
Het vriendje nonchalant: "Om gemakkelijker de frietjes te doppen”, terwijl schuift hij de koude cervela worst aan de kant. Deze zit nog in een rood vel.
Ze zitten met z´n drieën naakt op de bank. Arne met een slappe, de knaap met een nog half stijve.
Tijdens het eten vraagt het vriendje aan de jongen of hij ook een stukje bitterbal wil. Gewillig zegt deze van ´ja´. Arne neemt dan een bitterbal en bijt er zelf een stuk uit. Hij knabbelt wat,leu nt dan voorover tot bij het gastje, en doet dan zijn mond open. De jongen weet wat er verwacht wordt. Hij opent de lippen, en mikt deze dwars over die van het vriendje. Deze duwt de voorgekauwde bitterbal binnen bij de jongen. Ze doen dat zo´n paar keren. Terwijl masseert hij de paal van de jonge knaap.
Amber gaat op de bank liggen: "Ik zal mijn benen best open doen, niet?"
Haar vriend neemt de cervela worst, ontdoet het van vel, en steekt hem in zijn mond. Zijn lippen gaan er heen en weer over. Hij pijpt de cervela. Als deze nat staat, geeft ie ´m door aan Jakke: " Nu is het jou beurt om te pijpen. Hij moet goed glad zijn.
Jakke begint de worst te pijpen. Als hij ziet dat het vriendje zijn vingers in de mayo duwt, en tussen Ambers benen gaat, wordt hij zeer opgewonden. Arne bestrijkt zijn vriendins schaamlippen met mayonaise. Hij schept nog wat bij, en nog. De mayo zit overal op en in het meisje.
"En nu de cervela, Jakke. Het wordt een lekker sausje. Aan jou de eer."
Met een harde paal, duwt hij de cervela, vol speeksel, voorzichtig tegen haar schaamlippen. Dit vindt hij keigeil. Hij duwt de niet al te dunne worst bij Amber binnen, door de mayo. Het meisje zucht luid.
"En nu in en uit, Jakke."
De jongen neukt haar met de worst. De meid zelf begint over haar klitje te wrijven.
Het vriendje gaat achter hem staan, slaat zijn armen om hem heen, en grijpt Jakkes stijve pik beet. Hij trekt eraan, hij wordt steeds harder: "Straks is het aan jouw worst om haar te naaien. Maar ik maak hem eerst wat smeuïger." Hij doet zijn vingers weer in de mayo, en smeert deze over de jongens eikel, en dan langs zijn hele paal. Hij doet het nog eens over tot de lul een witte staaf is.
"Komaan Jakke, ik vind dit zo geil. Maar bijt eerst eens een stukje van de cervela, die zal keilekker zijn."
De jonge Jakke haalt de blinkende worst uit amber haar witte kut, en bijt er een stuk uit, inderdaad speciaal. Dan geeft hij de worst aan het geile vriendje, deze wil niets missen. Het vriendje eet verder van de worst, en ziet hoe de jongen zijn witte matrak tegen haar kutje mikt. Tussen de schaamlippen, en dan er helemaal in.
Hij begint haar meteen te penetreren, zijn pik schuift in haar kutje langs de mayo. Als zijn ballen tegen haar kontje slaan, worden ook deze wit van de mayo op haar schaamhaar.
Hij neukt haar voluit.
Zij vingert en kreunt.
Het vriendje rukt zich bijna een beroerte. Hij gaat met zijn vingers weer in de mayo, en smeert zijn eigen lul en ballen in.

Jakke kan het niet meer houden: "Ik ga komen Amber."
"Doe maar gast."
Hij pompt nog een paar keren, en knijpt dan zijn benen samen: "Ja, ja! Aaach!"
Hij spuit. Amber voelt het.
Als de jongen zich kreunend terug trekt, neemt het vriendje over. Zijn besmeurde paal duwt hij er meteen in.
Hij penetreert snel, en ziet aan haar hijgend gezicht dat ze dra zal komen.
En ja hoor. Ze roept: "Aaarch!" Ze hijgt er op los. Hij weet dat ze geniet.
 
Wanneer ze uit gehijgd is, haalt hij zijn nog harde paal van tussen haar benen: "Zin in een pijpje, schat?"
"Zo niet nee."
"Je weet dat ik hier van hou."
"Doe maar wat verder, ondertussen gaan Jakke en ik ons alvast douchen." Ze richt zich nu naar het gastje: "Kom, je wil niet weten wat hij nu gaat doen.”

Als ze de kamer uitgaan, haalt het vriendje zijn hele hand door het bord mayo. Terwijl hij zich met zijn ene, vol gekliederde hand aftrekt, grijpt hij met zijn ander de knijpfles met ketchup...

In de badkamer.
Arnes vriendin en de jongen spoelen elkaar goed af. Daarna met shampoo, veel shampoo. En weer afspoelen.
Ze likt aan zijn oor en vraagt: "Kun je nog eens kijken of mijn poes weer helemaal proper is?"
Onder de waterstralen gaat hij op zijn knieën. Als hij het natte en behaarde kutje bekijkt, voelt hij haar beide handen op zijn hoofd, die hem naar haar toe trekken. Zijn neus zit nu tussen haar schaamlippen. Hij likt er langs, en gaat opnieuw haar liefdesknopje zoeken.
Als ze naar beneden kijkt, ziet ze opnieuw de natte jongen van in het zwembad, ze streelt door zijn haren. Ze vindt hem wel een leuke knul, en ze vind het nog leuker dat hij haar beft.

Er wordt op de douchedeur geklopt. Daar staat haar vriend, het is net een modern kunstwerk.
Ze stappen beiden uit de douche, ze haalt handdoeken boven, en als haar haren een beetje afgedroogd zijn, knoopt ze er een handdoek omheem. Het haar van de knaap is sneller droog, en dan knoopt hij deze maar rond zijn middel.
"Kom, we gaan weer naar de leefruimte." 
Haar vriend: "Jakke, je blijft nog even, toch?"
"Ja hoor, ik ben zogezegd naar een vriend."
 
De plaid ligt niet meer in de zetel.
Ze staan neus aan neus, ze trekt hem naar haar toe bij zijn kont: "Waarom draag je die handdoek?"
"Weet niet, gewoon."
Ze maakt de handdoek los, en trekt hem naar zich toe met de randen van de handdoek. Ondertussen wrijft ze haar behaarde kutje langs zijn slappe penis: "Kus me, Jakke."
De lippen weer uiteen, de monden open, en tongen maar. Ze blijft langs zijn groeiende pik schuren, en laat de handdoek vallen. Ze grijpt zijn kontje beet. En hij het hare.
Ze trekt hem richting de sofa, en laat er zich in vallen. En hij boven op haar. Ze kussen verder en wentelen hun benen door elkaar.
Zeer relax zegt de jongen: "Lekkere bank hebben jullie."
"De zetel is van Arne. Het is ook zijn studio. Ik studeer nog en woon nog thuis."
"Ach zo."
"Ik ben hier wel vaak. Het is niet groot, maar de mega sofa maakt veel goed. Wij doen hier echt alles in." Dan opent ze opnieuw de lippen en ze tongen verder.

Haar vriend komt weer de kamer binnen, en ziet de jongen op zijn vriendin liggen, rustig zoenend.
Hij gaat naast hen zitten, en streelt Jakkes rug. Daarna het kontje. Hij gaat met zijn vinger door de bilspleet.
Het tongende gastje: "Mmm."
Het vriendje buigt zich voorover: "Mag er iets in dat mooie kontje van jou?"
"Heu..."
Amber: "Dat betekent ´nee´, Arne."
Het vriendje: "Oké, en zou jij hem in mijn kont durven duwen?"
"Ik denk het wel."
"Mmm, ik maak je lul alvast hard."
Het tongzoenende gelegenheidskoppeltje rolt zich om tot de jongen onderaan ligt.
Het vriendje duwt de vier benen uit elkaar, en kan zo met zijn gezicht aan de piemel. Zijn neus zit tegen haar kutje.
Hij duwt het topje van zijn neus erin: "Mmm", en likt even langs haar schaamlippen. Dan opent hij zijn mond en hapt de half stijve piemel binnen.
De jonge gast zucht opnieuw. Hij wordt gepijpt door een man. Hij voelt zijn lul groeien in diens mond. Hij geniet van de tong langs zijn eikel en de lippen er rond.
Amber wrijft met haar bloot kruis over haar vriendjes hoofd: "Wacht, ik maak jouw reet klaar."
Ze laat de jongen los, en gaat achter haar vriend zitten. Ze geeft heen paar kletsen op de wangen van zijn kont, bijgevolg duwt Arne deze omhoog. Ze kust zijn rug onderaan, en likt dan met de tong tot aan zijn bilspleet. En dan tussen de billen, tot aan het gaatje. Het is nu haar vriend die zucht. Ze trekt de billen uiteen en likt aan zijn vers gewassen sterretje. Ze kan ze een beetje in. Ze likt eraan tot het goed nat staat. Ze duwt er haar middenvinger in, ze weet dat hij geniet. Dan en tweede vinger, daarna een derde.
Haar steeds geile vriendje hijgt: drie vingers in zijn kont, een harde tienerpaal in zijn mond.
Hij weet wat nu komen zal. Haar hand, met drie vingers in zijn lijf, draait ze nu rond. Hij kreunt. Ze probeert de vingers open te sperren, iets wat ze ook altijd doet alvoor ze hem naait met haar dildo. Zijn sluitspier staat een beetje open nu. Ze zet haar lippen vol op de kont en likt zijn sterretje nu intensief.
Haar vriend blijft licht kreunen: “Aach. Je pik is hard en nat, Jakke. Neem me nu, wil je?”
Hij blijft op de bank, zijn kont nog steeds in de lucht.
De jongen komt achter hem op de knieën zitten, zijn paal fier tegen de kont.
Amber: “Doe het maar hard, Jakke, heeft mijn vettig vriendje deugd van.”
De jonge gast kijkt haar aan en knikt. Hij mikt zijn eikel nog even precies voor het gaatje, en duwt zijn hele paal er in één keer in, het is smaller dan gedacht.
Arne schreeuwt het uit.
De jongen schrikt er van, maar het vriendinnetje maakt met een open vuist een felle rukbeweging.
Jakke laat zijn pik terugkomen, en gaat er weer volop in. En heen en weer, en heen en weer. Een keer floept hij er weer uit. Maar het kontje staat nu al genoeg open om hem er meteen weer in te duwen en verder te neuken.
Het geschreeuw is over gegaan in diep gekreun: “Jaa, Jakke, jaaa.”
Het is de eerste keer dat hij iemand anaal neemt, en dan nog een jongen. Hij ziet dat het vriendje ervan geniet. Hijzelf eigenlijk ook, dit is echt nauw, hij voelt precies waar zijn pik samengeknepen wordt. Dit is lekker. Hij neemt hem bij zijn bekken vast, zodat hij 'm er dan steeds helemaal kan induwen. Hij ziet Arne's rug blinken, hij zweet.
Hij naait wat trager nu, want zeer lang zal het niet meer duren.
Het vriendje blijft kreunen.
“Ik ga komen, Arne.”
“Doe maar, ik wil alles voelen!”
Het gastje stoot nu door, en Arne kreunt weer luid. En dan voelt hij het komen; vanuit zijn tenen beginnen zijn kuiten op te *******, dan zijn billen. En in een paar seconden jaagt zijn zaad zich door de pik, de kont binnen. Jakke kreunt en hijgt. Naschokkend, trekt hij Arne tegen zich aan, hij wil er zo lang mogelijk in blijven.
Het vriendje, kreunend: “Jaaa, ik voel je sperma.”

Jakkes pik krimpt, en floept eruit.
Arne duwt zijn benen naar achter en valt neer op de bank. Hij draait zich om, ligt nu op zijn rug. Hij steekt zijn armen uit naar het kereltje.
De jongen komt met een stralend gezicht op Arne liggen. Hij omarmt hem en wordt omarmd. Het vriendje is helemaal nat. Het vriendje houdt hem ook bijna in een wurggreep, en zucht nog diep en luid. Heel intens allemaal.
Het duurt minuten voor het vriendje de de omarming versoepelt. Hij hijgt nog lichtjes: “Bedankt, Jakke.”
“Nou, het was mijn eerste keer hoor.”
“Van mij ook, je hebt mij ontmaagd.”
“Echt?”

Ze merken nu op dat Amber ook nog bestaat. Zij ligt in de andere hoek van de sofa, haar poesje te verwennen. Echt vingeren is het niet, eerder de haartjes en schaamlippen strelen.
Ze kijkt hen lief aan: “Jullie waren echt keigeil bezig hoor.”
De jonge Jakke: “Heu, ja.”
“Zou je het ook durven als ik het film? Kan zonder gezicht hoor.”
“Denk het wel.”
“zullen we eens een keertje moeten doen. Maar nu moeten jullie wel onder de douche, niet?”
Arne meteen: “Yep.”
“En jij moet nog klaarkomen, toch?”
Arne, met glinsterende oogjes: “Yep.”
Amber ziet beide blote gasten richting badkamer stappen. Arne houdt Jakkes hand vast.

Dit zal nog wel een tijdje duren, denkt Amber. Ze neemt haar gsm, en belt een vriendin op, een vinger in haar poesje.
“Hey, Amber, hoe gaat het nog?”
“Prima, maar dan echt prima.”
“Hola, vertel.”
“Mijn Arne is nu met een knappe knul gaan douchen, na een trio op de bank hier. Meer moet ik niet zeggen, toch?”
“Mmm. Misschien, het was toch niet met frietjes?”
“Helaas wel ja, ik weet niet hoe ik dat eruit zal krijgen.”
“En die gast at ook frietjes?”
“Ja.”
“Wow.”
“Zeg, en hoe zit het rouwensmet jouw liefdesleven? Je had toch ook een jonge knaap op het oog?”
“Ja, maar dat zit nog in de beginfase, hoor. We chatten regelmatig, vaak met hete foto's, dus hij heeft wel zin denk ik.”
“Hola, een date zal niet lang meer uitblijven?”
“Ik hoop het. Ik dacht hem nu online te krijgen, maar hij is er nog niet.”
“Spannend, en ken zijn echte naam al?”
“Hij heet Jakke.”
“Jong, kort bruin haar, onbehaard, ook intiem. En op de borst een tatoe met 'Rika' op?”
“Ja, dat is de naam van zij overleden moeder, hoezo?”
“En hij gaat vaak zwemmen?”
“Ja, waarom?”
“Hij staat nu samen met Jakke te spelen in de douche.”
(stilte)
Amber: “Heb je nu tijd?”
“Tuurlijk, maar ik mag niet weg van die stomme laptop. Ik moet studeren voor mijn herexamens, en mijn ouders zitten beneden.”
“Best sneu. Hij is wat jij zoekt, denk ik. Hebben jullie al ge-camd?”
“Nee, ik ben daar voorzichtig mee.'
“Ei, en waarom, doe je het nu niet. Arne en ik zijn erbij, dus is het wel veilig.”
“Ja, waarom niet, ben eigenlijk wel benieuwd.”
“Wacht, ik neem ook de laptop.”
“Ik zet alvast de camera aan.”
“Wacht, hij is nog aan het openen,... camera,... ja! Ik zie je Dorien.”
“Ik jou ook, en helemaal naakt dan nog.”
“Zo gaat dat in een trio, niet?”
Amber verzet zicht, en plaats de laptop op de verste hoek van de bank, zodat deze bijna helemaal in beeld is.

Arne en de jongen komen de woonkamer weer binnen, beiden gewassen. De meid heeft een vinger in haar kutje.
De jongens: “Mmm.”
Zij: “Zeg, Jakke, moest jij niet chatten nu?”
“Shit, ja! Ik moet weg.”
“Je meisje vergeten?”
Haar vriendje begrijpt er niets van, en Jakke vraagt zich af hoe zij dat weet.
“Jakke toch, je moet helemaal niet weg, Dorien is hier op cam,” en ze wijst de laptop aan.
Hij komt de bank op, en dichterbij de laptop. Tot zijn verbazing ziet hij zijn glimlachende chatvriendin op het scherm. Spontaan: “Hoi Dorien.”
“Goeie avond Jakke, lekker bloot ben je.”
Hij had daar niet bij stil gestaan, en verstopt zijn piemel vliegensvlug achter zijn handen.
“Haha, geile jongen,ik heb toch al meer van jou gezien.”
“Hoi Dorien,” zegt hij nogmaals, het gebeurt allemaal nogal onverwacht. Hij laat zijn handen los en kruipt met stralende ogen op de bank dichtbij de laptop. Arne en Amber houden zich in de sofa op de achtergrond.
“Sorry hoor dat ik jou vergeten ben. Ik had nooit gedacht, dat ik hier zo lang zou zijn. En het is hier eigenlijk echt leuk.”
“Geeft niet hoor, geilerd. Integendeel, nu zie ik jou op cam. Amber is mijn beste vriendin.”
“Ach zo, ik begreep het niet.”
“Lekker lijf heb je, Jakke. Durf je hem hard maken?”
“Ik zal proberen.”
Terwijl hij zijn lul streelt en vastneemt zegt ze: “Ik zal je helpen.” ze opent haar blouse, knop per knop. Haar witte beha komt in beeld. Als alle knoppen open zijn laat ze het hemdje van haar schouders glijden.
De jongen schuift zijn voorhuid over zijn eikel en terug.
Ze zet zich wat rechter, zodat ze gemakkelijk aan de ritssluiting van haar rokje kan, en doet ook deze voor de camera uit. Wit slipje.
De lul van het gastje groeit snel.
Het meisje op het beeldscherm, doet haar armen naar achter, en haakt de beha open. Het witte ding valt omlaag en de twee mooie tieten komen op het scherm. Ze steekt er haar handen onder, en duwt de twee bolletjes een beetje omhoog.
Jakkes pik wordt steeds langer en harder.

Op de achtergrond liggen Amber en haar vriendje te tongen. Haar hand masseert zijn bijna harde lul. Ze fluistert in zijn oor: “Pak me Arne.” Ze opent de benen, Arne streelt even haar spleetje en duwt dan zijn pik in haar kut, helemaal erin. Hij begint haar te naaien, met een oog op de laptop.

Dan recht Dorien zich weer op, om met beide handen haar witte slipje uit te trekken, over haar knieën en voeten. Ze is helemaal naakt nu. Ze komt wat dichter bij de cam, en opent de benen.
De jonge gast ziet haar behaard kutje, en wordt bijna gek. Zijn paal is nu hard, en hij trekt goed door. Ook hij komt dichter bij de cam: “Wat ben je mooi, Dorientje.”
“Dank je, mooie lul heb je. En zo lekker geschoren.”
“Nee hoor, ik heb nog maar weinig schaamhaar.”
“Ik moet poesje ook weer eens kaal zetten,” en met twee duimen opent ze haar roze schaamlippen en toont aan de camera de binnenkant van haar kutje.
“OMG, meid, ik zou nu zo graag bij je zijn!”
“En wat zou je dan doen, dit?” Ze duwt een vinger tussen haar schaamlippen: “Ik maak me helemaal nat voor jou.” Een tweede vinger, ze schuiven er vlotjes uit en weer in.
“Jaa, dat zou ik willen doen.”
“En dit hier, is mijn klitje,” waarbij ze de bovenkant van haar kut met twee vingers open spert. “En zou je eraan likken?”
“O ja! Ik doe al wat je wil. Ik kan niet meer, ik ga..., ik ga komen!”
“Voor de camera?”
“Ja, voor jou! Ik kom, aaach!”

Ze ziet op haar laptop de slierten sperma uit zijn eikel schieten. Ze ziet hem ook schokken. En dan loopt het laatste zaad eruit, over zijn eikel, over zijn vingers. De jongen is voor haar neus klaar gekomen. Op de achtergrond liggen Amber en haar vriendje te neuken. Dit vindt ze echt geil.
“Echt mooi, Jakke. Ik wil jou zo snel mogelijk ontmoeten.”
Het gastje, hijgend: “Ik jou ook, lekkere meid. Wanneer kun je?”
“Ik denk dat ik zondag wel eventjes eruit mag om te gaan zwemmen.”
“Oké, ik zal er zijn.”
Amber penetrerend, recht het vriendje zijn hoofd: “Wij ook!”
Zijn vriendin: “Nee, Arne, wij niet. Dit is tussen Jakke en Dorien.”
Ze lachen.
Dorien haalt haar vingers uit haar gleufje en likt ze af: “Ik geef je nu mijn gsm-nummer.”...
(tekst: Ruksmurf)
Objavio/la Ruksmurf
Pre 11 meseca/meseci
Komentari
9
ili se da biste objavljivali komentare
unbiassed
dat zagen we niet aankomen...top!
Odgovori
Anfrield
Het moet heerlijk zijn om tegelijk een jong kutje te likken en aan een frisse jonge pik te kunnen zuigen en rond zijn eikel te draaien met de tong. Opnieuw zo'n geil verhaal waar ik zo van genoten heb, alvast bedankt hoor Ruksmurf. 
Odgovori
Ruksmurf
za burnsey : merci
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Ruksmurf
za arrow_xx : merci
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
Weer een super geil verhaal zit met een druipende lul
Odgovori
burnsey
Zalig geil, heb een stijve pik gekregen tijdens het lezen. 
Odgovori
Leuk dat Amber ook voorkomt in je verhaal. Ik ben echter single en mijn schaamhaar is geheel geschoren. Maar voor de rest grappig dat ik in jou verhaal/fantasie als (gast) hoofdrolspeelster mag optreden ha ha. 
Odgovori
Ruksmurf
za kooitje : Ei, merci, doet mij deugd.
Odgovori Prikaži originalni komentar Sakrij
mmmm schatje......   deze komt echt in mijn top 3!!!!
Odgovori