Mijn verslaving toegegeven aan een vreemde vrouw

Op een feestje bij een vriendin had ik iets teveel gedronken denk ik... een vrouw zag mij kennelijk wel staan en flirtte de gehele avond met mij... tegen het einde vroeg ze of ik nog met haar mee wilde nog wat drinken in een rustige cafe... "Owkeey, waarom niet?"

We verlieten samen het feest en stapte in een taxi, ze vroeg me van alles en legde halverwege haar hand op mijn been. De taxi stopte en we liepen het cafe binnen, gingen in een rustig hoekje samen zitten en bestelde een drankje... na het dat drankje vroeg het hoe het echt met mij ging... en ik barstte uit... "Ik heb een verslaving... snik... snik.." ze vroeg "Toch geen alcohol, hé?"... "Nee hoor... een sex verslaving... ik zit vaak op tinder... xhamster... ook andere sex dating sites... zelfs een keer via een tweedehands website..." ... ze troostte me een klein beetje en zei "Dat ken ik... heel de dag... hoeft maar iets kleins te zijn... of je wordt al geil... ik heb dat ook!" We namen nog een drankje... en gingen daarna naar haar huis, die was in de buurt... daar deden we samen niks, maar gingen wel slapen.

De volgende ochtend... vroeg ze of ik mee wilde... als haar sub slavin... kennelijk had ik iets gezegd? Ik weet het niet meer... naar een groot festival... een sex festival... er is ook gewoon muziek... maar ook een grote ruimte met allemaal... Kom op... jij gaat dat echt aan je trekken komen! Toen kroop ze dicht tegen me aan en liet mij een website zien... "Leuk he?" ik twijfelde... ze gaf mij een zoen op mijn mond... ik was verbaast, ze keek mij ondeugend aan en legde haar hand op mijn keel, zachtjes kneep ze steeds harder in mijn keel.... "Je gaan gewoon mee, slavinnetje"... "Owkeey, meesteres!" zei ik...

to be continued...
Objavio/la lilypil
Pre 8 meseca/meseci
Komentari
2
ili se da biste objavljivali komentare
foundnemo04
lekker spannend begin
Odgovori
jmx86
hmm spannend :wink:
Odgovori