Shoppen

Eerder was ik met mijn vriendinnen shoppen in de koopgoot, we hadden al afscheid genomen en dacht ik loop wel door naar het station. Na een tijdje zag ik iemand achter mij lopen, een donkere man. Hij liep harder dan ik en ik dacht dat hij mij wel voorbij zou lopen. Ik had Oortjes met muziek in en ik hoorde hem niet. Opeens kwam hij naast me lopen en hij keek naar me van top tot teen...

Hij stapt echt vlak naast me en opeens voel ik zijn arm om mijn heen en zijn hand op mijn zij vlak op mijn kont... ik doe een oortje uit en wil zeggen "wat doe je" en hij zegt "mmm, je ziet er goed uit hoor!" en drukt mijn lichaam hard tegen zijn lichaam aan... "dank je?" zeg ik terug... "Wil je me nu..." en kan mijn zin niet afmaken of hij duwt mij harder lopend tegen zijn lichaam aan en duwt me met zich mee in een hoger temp "Kom even mee, lopen we samen door...". Ik vond het een beetje eng worden... maar kreeg mezelf niet echt los van hem, of deed niet mijn best genoeg? Hij bewoog me naar een zijstraatje en zei "dit is sneller hoor"! Het hoekje om en daar stonden nog 5 vrienden van hem... kennelijk... we liepen hen voorbij, maar ik zag dat ze ons volgde in mijn ooghoek.

We liepen vlak bij het station nu en ik zei "Daar moet ik zijn hoor!" en hij duwde me de andere kant op... het lukte me mezelf los te wringen, maar de mannen achter ons stonden ook opeens naast me en ze hadden me beet... "Kom maar, sletje" en de toon veranderde. Toch liep ik makkelijk met ze mee...

We liepen een deur door... de lift in... in de lift voelde ik meer handen over mijn lichaam glijden. Ze trokken me mee uit de lift en er ging een deur open. Ze duwde me naar binnen en ik viel op laminaat. De man voor me hard zijn broek naar beneden en ik zag een half harde grote lul... "lekkere lollies, sletje" zei eentje terwijl ik de deur achter me dicht hoorde gaan. "Kom op zuigen, bitch, we pakken je toch wel". Iemand achter me stopte ruw zijn hand onder mijn jurk en zei "Dit is een geil sletje... ze wilt graag, heel haar string is nat!"

ik kroop een stukje naar voren en bleef op mijn handen en voeten... en nam zijn steeds harder wordende lul in mijn mond. "Kijk hem aan" dacht ik... en ik deed dat... Mmm, bewoog op mond dieper op zijn lul "pats!" ik voelde een harde klap op mijn billen. Toch ging ik verder... dieper... ik voelde hem al vooral mijn gag-reflex, mmm... ik voelde mezelf nog warmer van binnen. "Zo deze kan diep!" zei hij en nam hem nog dieper in mijn mond... tot hij helemaal in me zat. "Dat wil ik ook! Schuif eens op!" en hij haalde zijn grote lul uit mijn keel en ik werd aan mijn haar getrokken en omgedraaid... nog een grote lul, iets kleiner denk ik? Ik deed weer mijn best, ik was zo bezig en aan het concentreren ik merkte niet meer wat de rest deed... De man die ik net in mijn mond had, trok mijn string opzij en zag mijn natte poes... ik voelde toen vingers over en in me, mmm... maar dat waren niet zijn vingers... hij duwde zijn lange harde natte lul in mijn kont... ik schreeuwde van de pijn zover ik kon... en stikte meteen in de ander zijn lul! "sssst, rustig maar, rustig maar, sletje!" Hij was lief en liet me even op adem komen en wennen... oh hij genoot erg van mijn pijn denk ik... ik voelde al snel zijn zaadjes door mijn keel heenlopen. "ah neeeee" zei hij teleurgesteld.... Terwijl hij hem uit me trok voelde ik het over mijn gezicht heenlopen... en hij wisselde met de volgende! iets groter weer... omg!

Ik probeerde me te concentreren erop maar het lukte niet, het deed zo'n pijn en hij duwde zijn harde lul steeds harder in mijn kont... De man voor me had geen geduld meer en pakte mijn hoofd met beide handen en begon zijn lul hard in mijn keel te stoten... "ahh!" ik voelde me geplet worden door 2 grote... ik... ik voelde een stekelige pijn in mijn kont, hij was in me kont gekomen... hij trok hem langzaam uit me, terwijl de andere bezig bleef om mijn gezicht te neuken, ik voelde nog vingers in me... en ik kwam... ik voelde meteen alles bij elkaar trekken... "ahhh" ik was helemaal buiten adem... maar niet iedereen was al geweest... Er stond een andere man achter me... hij ging wel voor mijn net klaargekomen poesje... hij duwde zijn lul tegen mijn lipjes, ertussen en zachtjes zijn topje in me... toen gewoon hij ook hard te stoten... AAAHH!

De man voor me, liet me los en haalde hem snel uit mijn mond... ik keek en terwijl hij hem eruit haalde kwam hij! Hij kwam over mijn gezicht en haar heen... en in mijn linkeroog! Hij rukte er nog wat uit.... en stopte hem snel even in mijn mond... "Aflikke!" zei hij... Kort daarna de volgende... en op de achtergrond klonk... "Hé ik wil zo weer hé!"
Objavio/la lilypil
Pre 4 meseca/meseci
Komentari
2
ili se da biste objavljivali komentare
wat ben jij een heerlijk sletje Lily
Odgovori
niodum
Lekker Lily, daarna vol met sperma toch de trein maar genomen?
Odgovori