Creep? in de trein

Het was rustig in de trein terug naar huis, ik ging op een rustig plekje zitten. Ik keek wat op mijn mobiel rond op insta en hoorde een man voorbij me lopen. Een paar stappen verder, draaide hij zich om en liep naar mij toe en ging tegenover mij zitten.

Eerst keek hij uit het raam, ik op mijn mobiel aan het scrollen. Even later viel me een beweging op, kon het niet zo goed zien en plaatsen, het zal wel.... hij keek mij recht aan... toen ik hem aankeek, keek hij even weg... ik zag het... hem... stukje boven zijn broek uitsteken...

ik keek weer naar mijn scherm denkende "Oh god". Ik voelde zijn ogen in mij branden... ik keek hem weer aan en hij keek weg... Ik stond op, hij keek heel onschuldig naar me en ik ging naast hem zitten... naast hem! Ik keek hem aan... hij keek mij aan... en ik legde mijn hand op zijn broek... een vinger op zijn piemel die een klein stukje uitsteekt, en beweeg langzaam... ik kijk vluchtig rond en pak zijn hand en leg die op mijn tanktopje, hij grijpt mijn borst stevig beet.

ik maak zijn riem los en doe zijn gulp open en kijk nog vluchtig rond... en ik neem zijn dikke piemel in mijn mond... hij legt zijn hand op mijn hoofd en ik beweeg zo goed als ik kan... het duurde niet lang of ik voelde zijn hand in mijn broek bij mijn kont... Zijn arm was zo lang dat ik zijn vingers tussen mijn billen voelde glijden... ik wikte mijn hoofd los van zijn dikke piemel en stond op... en deed mijn broek tot over mijn kont naar beneden... en ging rustig op hem zitten... ik voelde hem prikken in mijn kontje en bewoog langzaam op hem... omhoog en iets lager... iets lager... omhoog... iets sneller... aaah, het voelde lekker, maar pijnlijk... hij voelt zo dik! Het duurde niet lang meer of ik voelde hem in me komen... "Shit!" tegelijk hoorde ik een deur opengaan en schrok, stond snel op en kleedde me aan... Grijzend zat hij nu tegenover me! We wisselde onze nummers uit... binnenkort nog een date!
Objavio/la lilypil
Pre 3 meseca/meseci
Komentari
2
ili se da biste objavljivali komentare
Ron500
Lekkere en geile belevenis
Odgovori
FilthMonger9000
Lekker verhaaltje
Odgovori