Oeps appje

Gisteravond was ik een boek aan het lezen en opeens ging mijn telefoon af, natuurlijk meteen afgeleid en ik kijk... Oh het is de vader van Romy, wat moet hij van mij? Misschien een suprise party voor haar verjaardag binnenkort... ik klik op de app en... mijn mond valt open een grote harde... lul op mijn mobiel van haar Papa... Was dit bedoeld? Zal toch niet? en al snel volgde... "Shit! sorry! Verkeerde gesprek... kan je dat verwijderen?"

"Nee, dat kan ik niet..." reageerde ik... "Kan je het wel stil houden? ssst hoor, zeker tegen mijn vrouw en Romy!"... "Owkeey" reageerde ik.

Toen stuurde ik een foto van mezelf... met mijn mond getuit open en een vinger die daarnaartoe wees... Hij had hem gezien... en nu? Het bleef stil... "Ben je alleen thuis?" vroeg ik... "Ja" antwoorde hij... "Wil je langskomen?". "owkeey, 10 mins!" reageerde ik

Ik liep snel naar mijn fiets en ging naar hun huis toe... ik wilde aanbellen, maar Romy's Papa deed de deur al open... hij liet me binnen, ik hoorde de deur dichtvallen, draaide me om en zag meteen zijn grote kloppende lul voor me, waar zijn eigen hand langzaam overheen bewoog... ik viel voor hem op mijn knieen neer, legde mijn tas goed opzij tegen de muur en tuitte mijn mond, zoals op de foto. Snel voelde ik een hand op mijn hoofd, terwijl ik dichterbij kwam met mijn mond bij zijn lul, ik voelde hem al tegen mijn lippen aan en nam hem langzaam diep tot me. Ik begon mijn hoofd sneller op zijn lul te bewegen, en voelde zijn hand de snelheid bepalen op mijn achterhoofd, in mijn haar. Zijn andere hand ging over mijn harde tepels heen, mmm.

Het duurde niet lang en hij kwam in mijn mond... op het moment dat hij kwam, hield hij mijn hoofd vast en voelde ik Romy's Papa's zaadjes in mijn mond en keel lopen. "Puff, zover is hij nog nooit in een mondje geweest..." zuchte hij voldaan. Ik voelde me daardoor echt goed! "Goed... hup terug naar huis... ik app je wel voor je kont de volgende keer!"
Objavio/la lilypil
Pre 2 meseca/meseci
Komentari
2
ili se da biste objavljivali komentare
SmWou69
Zalig
Odgovori
DateSanka
Dat volgende berichtje kon vast niet snel genoeg komen
Odgovori