Oeps appje (2)

Nog geen 15 minuten ervoor had ik met Romy geappt, we willen van het weekend naar Zuidplein om te shoppen. Mijn mobiel ging weer en ik dacht dat ze nog meer wilde vertellen, maar hé dat is Romy niet! Een kleine video van haar vader, onder de douche, goed aan het insoppen... "Helemaal ready... tot zo?" staat eronder.

"Tot zo? Romy is ook thuis hoor! ik appde haar nog net". reageerde ik en hij begon te typen... het stopte en toen weer... "Ze ligt al op bed, eerder dat je hier bent slaapt ze... we blijven toch beneden, sssst!!". hij begon weer te typen "Tot over een half uurtje? App maar als je er bent, niet aanbellen!"... "Owkeey" reageerde ik.

Ik liep naar de kast en begon mijn kleding uit te zoeken... nu had ik nog een spijkerbroek aan... als het zo snel moet is een rok handiger? of een jurk? mmm... Uiteindelijk trok ik mijn zwarte leren mini-rok aan en een roze tanktop, zonder BH. Ik liep stiekem naar beneden, kijkend dat niemand mij zag... trok snel mijn lange jas aan en stapte op mijn fiets, richting Romy. Althans haar huis.

"ik ben er!" appte ik... hij had het niet door... ik stond daar maar... probeerde naar binnen te kijken... nog maar een appje sturen... "hallo?"... toen ging de deur meteen open. Ik liep de gang in en hing mijn jas aan de kapstok. "Jezus wat zie je er sletterig uit!" zegt Romy's vader terwijl hij op mij af loopt en mij insluit tussen zijn armen en de muur. Hij begint mijn te zoenen, al snel voelde ik zijn tong tegen mijn lippen en zijn handen op mijn borsten. Zodra ik zijn handen voel, voel ik een klein genots lachje op zijn lippen.

Hij geeft mij iets meer ruimte, maar draait mij om... ik kijk nu recht tegen de muur en draai mijn hoofd, zodat ik hem kan zien en doe speels mijn kont naar achteren tegen hem aan... Mmm, ik voel zijn handen glijden onder mijn roze tanktop. Mijn tepels worden zo hard! Iets anders voelde ik ook hard tegen mijn billen aan drukken... Zijn rechterhand zakte van mijn borst naar beneden... langzaam en speels over mijn buik... maar niet verder... ik voel hem over mijn heup glijden naar mijn kont, hij glijd nog verder tot aan der rand van mijn rok... en ruw duwt hij mijn leren rok omhoog en mijn onderbroek naar beneden. Ik voel zijn ontblote harde lul tussen mijn bilspleet, terwijl hij zijn lichaam tegen me aandrukt, mij tegen de muur drukt en hij fluistert "Ontspan, dit is wat zo'n slet als jij verdient... en hoe je het hoort te krijgen... ssst hoor!" en ik voel de druk van zijn lichaam wegzakken en zijn harde lul op en neer bewegen tussen mijn billen... "Lager zitten mijn lippen hoor!" zeg ik... vergeten wat hij vorige keer zei... hij niet... ik voelde steeds minder van zijn lul op en neer gaan tussen mijn billen... ooh ik voelde hem even tegen mijn lippen, mmm, hij heeft het...

Toen duwde hij zijn harde lul met zijn hele lichaam in mijn kont, ik werd tegen de muur aan geplet en wilde keihard schreeuwen... maar dat kon niet! Romy is boven! Ik hield me in... maar maakte wel een harde zuchtende kreun geluid. Hij trok hem langzaam uit me en hij deed het weer! Ik kon me weer inhouden... en na mijn kreun... "Auuh dat doet pijn!" deed hij weer hetzelfde... "lekker hé" lachde hij naar me... Terwijl hij diep in me zat, drukte hij boven mijn kont, waardoor ik meer voorovergebogen tegen de muur stond met mijn kont naar achteren... HIj pakt met beide handen mijn heupen beet en begon mij nu echt te gebruiken... "aahh, hier ben je goed voor" mompelt hij hijgend.

Ik kwam! ik kwam gewoon klaar hierdoor... eerder dan hij. Hij had het niet door en bleef het tempo opvoeren en plots... voelde ik meer in mijn stromen... Hij legde een doek neer op de grond... en trok zijn lul uit mijn kont "wel weer netjes schoonmaken hé, kut" en forceerde mij om op mijn knieen op het doek te gaan zitten... Met zijn vingers opende hij mijn mond... en duwde zijn vieze lul in mijn mond... ik voelde ondertussen mezelf zo vies... maar likte hem, nam hem diep in mijn mond, totdat hij het genoeg vond...

Hij hield mij omhoog om te staan, pakte mijn jas, deed de deur open "tot de volgende keer, sletje". en zetten mij weer buiten... Ik probeerde eigenwijs nog daarna naar huis te fietsen... maar ben toch maar hangend aan mijn fiets teruggelopen.
Objavio/la lilypil
Pre 2 meseca/meseci
Komentari
3
ili se da biste objavljivali komentare
keez1706
goed genomen dus!! geil hoor
Odgovori
ggg66666
chat?
Odgovori
Heerlijk geil weer meid 
Odgovori