Oeps appje (3)

Tijdens het winkelen vertelde Romy dat ze was verrast door haar vriend! Ze gaan samen een lang weekend weg naar Center Parcs. "Owh, dat is zo leuk!" zei ik. "Ja, echt hé! ik wil zo nog een leuk, ummm sexy setje kopen" zei Romy... Uiteindelijk belande we in een lingerie winkel en meteen zag ik ook zoveel leuke setjes! Het duurde niet lang of Romy had iets uitgezocht en we gingen weer op weg.

Diezelfde avond kreeg ik weer een berichtje van Romy's Papa... "heb je het al gehoord van Romy? Ze gaat een lang weekend weg..." schreef hij. "Ja, wanneer eigenlijk?" reageerde ik en hij schreef "Ja over 3 weekjes al... ze gaan donderdagmiddag weg en dan komen ze maandagavond weer terug". "Owkeey" reageerde ik en het bleef even stil, een half uur later "Hé kut, je bent mijn lieverd toch? Donderdag sta je hier om 8 uur!" met een foto van zijn stijve grote lul. Ik moest voor de zekerheid toch even mijn agenda bekijken... ik reageerde niet... en hij schreef "Je mag maandagochtend pas weg." en ik reageerde meteen zonder helemaal te kijken "owkeey, Romy's papa!".

Shit! Rachelle viert dan haar verjaardag... ik zou gaan... toch meteen afzeggen... umm... "Sorry, ik kan niet meer op je verjaardag komen, ik ben dan niet thuis!". Schreef ik naar haar... Geregeld, dacht ik.

Wat ga ik dan allemaal meenemen? ging er meteen door mijn hoofd heen... ik deed mijn kledingkast open en pakte willekeurig stukken kleding... He, had ik toch maar iets gekocht in die winkel... Morgen heb ik niets te doen dan ga ik terug!

De volgende dag besloot ik naar een andere winkel te gaan... ik moest denken aan de laatste keer dat we samen waren en.. hij vond me sletterig... hij wilt wel zoiets denk ik! Eenmaal in de winkel zocht ik meteen een medewerker voor advies en hoe en wat... Zij vertelde me dat er veel op maat gemaakt kan worden en dat het beste zit... maar de prijs! zo duur... toen liet ze mij een hoek zien met clubwear en slutty wear wat mij wel goed zou passen. Mijn ogen vielen eerst op een latex jurk, maar uiteindelijk voelde het zo casual... toen kwam zij aan met een volledige latex pak en ze liet het me uitgebreid zien en wat allemaal kan... er zat aan de onderkant een grote rits... helemaal van halverwege mijn kont naar net boven mijn poes, er zaten 2 gaten waar mijn borsten doorheen moesten... gaat dat wel passen en lekker zitten vroeg ik? Je mag het wel even passen als je voorzichtig bent!

Ik moest er helemaal naakt in, het voelde allemaal raar en apart, maar na een tijdje toen ik er helemaal in zat, voelde het best comfy! De rist werkt... en zit ook goed... Owkeey! Ik trok mijn kleding weer aan en besloot hem te kopen, samen met wat spullen en tepelstickers. Ze probeerde mij ook een masker te verkopen, nee dat niet! Wel zag ik een leren halsband met een hartje... die wil ik wel!

Puff... nou is het wachten tot het zover is!
Objavio/la lilypil
Pre 1 mesec
Komentari
3
ili se da biste objavljivali komentare
En, hoe was het weekend? 
Odgovori
DateSanka
Die verkoopster wou je maar wat graag naakt zien
Odgovori
corbeau_nl
Je begint al een goed latexsletje te worden! Volgende keer ook braaf naar de verkoopster luisteren als ze wat voorstelt 😤
lilypil
Odgovori