Vezetés közben, cukrászdában, útszélen perverziók

Segített tágítani a lukam, bár nagyon megijedt, amikor a gumikesztyűs keze először becsúszott tövig. Azután naponta felkúrta a végbelembe és egy idő után rávettem, hogy hugyozzon a számba, hagy igyam ki. Volt, hogy a kanja baszta a szomszéd szobában, én éppen kimutatást készítettem és amikor megjött a pizza és kijött érte, lenyalhattam a hátáról a maradék spermát, felnyalhattam a szétkúrt seggébe és pinájába. Csak azt nem tudta nézni, amikor a faszomba toltam fel a ceruzát, vagy a katétert. Nem hitte el, hogy nem fáj, hanem élvezem.
Aztán már olyat is csináltunk, hogy a vendéglátóhelyen – ahol felszolgált – az emeleten ahol üveg falon át lehetett látni a földszintet, megujjaztam, megbasztam és leszopott, majd a kávémba köpte a gecit. Sokszor kaptam gecis kávét ott úgy, hogy belereiszolta a faszom, vagy kiszopta és beleköpte.
Volt, hogy autózás közben levetkőzött a kérésemre alul, feltette terpeszben a lábait a műszerfalra és így, széthúzva a lucskos nagy, öklözhető vagináját, maszturbált. Ilyenkor mindig lassan előztem le a teherautókat, hogy feltűnjön a sofőrnek, ő meg kihívóan felnézett, hogy látják-e a picsáját. Persze szopattam is útközben gyakran, gecizésig.
Az autózást használtam reiszolásra, mutogatásra akkor is, ha egyedül voltam, vagy mentem egy idegenhez szopni, kúratni. Egyik alkalommal egy országúton az alföldön észrevettem, hogy egy idős néni pakolászik az út szélén, a háza mellett, amely egyedül állt a környéken és kicsit följebb a túloldalon van egy parkolócska, amit fák rejtenek. Mivel eleve lassítottam, hogy alaposan belásson és felemelve a csípőm megmutattam a faszomat, láttam, elmosolyodik. Megfordultam a szemben lévő parkolóba, kiszálltam és levettem a nadrágomat, gatyámat, majd alul csupaszon, lassan reiszolva kisétáltam a nyíl egyenes útra, ahol senki nem járt. A néni persze meglátott és nem tudta levenni a szemét rólam. Lassan, mosolyogva mentem felé terpeszben és megálltam kb. 10 métere tőle addigra már annyira felizgultam, hogy lépni sem tudtam. Elkezdtem kúró mozdulatokat tenni félrefordulva, hogy lássa hogy basznám meg, ha hagyná. És azután jó messzire fröcsköltem a gecit az aszfaltra. Ő csak nézte, mosolygott és nem szólt. Lassan visszamentem és elhajtottam.
Objavio/la kurjtele
Pre 1 mesec
Komentari
ili se da biste objavljivali komentare